TRİBÜN DESTEĞİ ŞART!

Mustafa ÖZKESKİN

8 ay önce

Ligin üçüncü haftasında Timsah Arena’da bizleri ateşten bir 90 dakika bekliyor. İlk iki maçını bir beraberlik, bir yenilgi ile kapatan Bursaspor ile sezona deplasmanda Beyoğlu galibiyeti başlayıp ardından da başkent derbisinde AnkaraDemirspor’u 3-0 yenerek flaş bir başlangıç yapan Ankaraspor arasındaki mücadelenin zorlu olacağı kesin...

Geçtiğimiz sezon 2.Lig Kırmızı Grup’ta yer alan ve maratonu play-off’a kalarak noktalayan başkent temsilcisi 2’de 2 yapmanın getirisiyle moral ve motivasyon açısından havalı...

Buna karşın bu maratona kötü bir start veren Timsah ise mahcubiyet içinde yaralı!

Uzun bir aradan sonra seyircisi önünde ikinci bir kayıp yaşamak istemeyeceği için 3 puan temsilcimizin olmazsa olmazı...

2.75 milyon Euro kadro değeri ve 24 yaş ortalamalı Mavi Beyazlı konuk ekibi İlhan Palut ile birlikte Hatayspor’u Süper Lig’e çıkaran alt liglerin deneyimli hocası Bayram Toysal çalıştırıyor.

Transferde kiralıktan dönenlerle birlikte toplamda 21 oyuncuyu kadrosuna takan Ankaraspor’un en pahalı oyuncusu 225 bin Euro bonservis bedelli Hamza Gür...

Keçiören’den alınan 29 yaşındaki Ürdün uyruklu santrforun takımının attığı 4 golden ikisinde imzası var...

Öte yandan Beşiktaş ve Trabzonspor başta olmak üzere çok sayıda takımda forma giyen Türk futbolunun gezgin oyuncularından 36 yaşındaki Olcay Şahan konuk ekipte maestro görevini yüklenmiş durumda.

Göreve geldiği günden bu yana taraftarının büyük bir bölümü ile bir türlü yıldızı barışmayan başkan ve yönetiminin geçtiğimiz hafta Karacabey’de olduğu gibi bu karşılaşmada da tribündeki seyircisi tarafından protesto edilmesi çok muhtemel.

Böyle bir ihtimalin gerçekleşmesi durumunda maç atmosferinin ve gerginliğin artacağı dolayısıyla bu ortamın konuk Ankaraspor’a avantaj yaratacağı kesin!

İlginç bir ayrıntı vererek sözü bağlayalım...

Bursaspor’da geçtiğimiz sezonu hoca-oyuncu formatı ile tamamlayan, Yalçın Gündüz’den boşalan teknik direktörlük koltuğu için adı geçen Özer Hurmacı’nın alt yapısından yetiştiği ve de 3 sezon boyunca Ankaraspor’un formasını giydiğini hatırlatıp zihinlerdeki soruyu yöneltip bitirelim.

Peki; maç ne olur?

Oynanmamış bir oyun skoru için kehanette bulunup sonuç söyleyemeyiz ama Bursaspor’un son düdüğe kadar kesinlikle tribün desteğine ihtiyacı olduğunu söyleyebiliriz.

 

 

YAZARIN DİĞER YAZILARI