USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Bursa

"Hepimiz Mehmediz" diye yürüdüler

Bursa merkezli "Hepimiz Mehmediz Güç Birliği" platformu, Hakkari Çukurca'da 8 şehit verilmesinden sonra terörü protesto yürüyüşü düzenledi.

14-05-2016 13:45
Google News

Kent Meydanı'na başlayıp Şehreküstü Meydanı'nda sona eren yürüyüş sonunda platform sözcüsü Selçuk Türkoğlu bir açıklama yaptı. Türkoğlu şöyle konuştu:

"Hakkari’de Kalbimizden vurulduk. Hakkari’nin Çukurca ilçesinde sabaha karşı yaşanan çatışmada 6 askerimiz şehit olmuş, 8 askerimiz yaralanmış, bu çatışma neticesinde bölgeye gitmek üzere havalanan helikopterimizin teknik bir arıza nedeniyle kaza kırıma uğrayarak düşmesi sonucu 2 askerimizin daha şehit olduğunu büyük bir üzüntüyle öğrendik.
Tüm şühadanın şehitliği mübarek kut’lu olsun.

Makamları cennet olsun..Geride kalan sevdiklerinin ve tüm milletimizin başı sağolsun, Rabbim sabır yağdırsın,Ya Kahhar Ya Adil Ya Hak haksız savaşları,terörü bitirsin,Tüm zalimleri kahreylesin,Türk Milletine kurulan tüm tuzakları bozsun boşa çıkartsın.

Son aylarda terörle mücadele noktasında bölgede yoğun çatışmalar yaşanırken, ne yazık ki 500’ü aşkın vatan evladımızı şehit vermiş bulunmaktayız.
Türk milletinin birlik ve beraberliğine kast eden hainler bilmelidirler ki, sonları hüsrandır. Bizden bir çakıl taşı dahi alabileceğini sananlar derin bir yanılgı içindedirler.
Milletimizin geleceğine yönelik sinsi planlar asla tutmayacak, Türk milletinin birliği, dirliği ve beraberliği ilelebet devam edecektir.

7 ayda 500 şehit verdik. Cenâb-ı Allah şehâdet şerbetinden içirsin. Makâmları mübârek olsun. "İstikrâr", "Kardeşlik projesi", "Çözüm", "Yeni Türkiye", açılım saçılım derken geldiğimiz noktada hepimiz ağlamaktayız. Bize neler demediniz, Kibir dilinize vurmuştu: "Kandan beslenenler", "Vampirler", "Savaş tamtamcıları", "Faşistler", "Irkçılar", "Fâtiha bilmezler", "Morg bekçileri" vs. Küfürün bini bir paraydı!

Ama gün birlik günü,bir olalım iri olalım diri olalım diyerek düşmana karşı haykıracağız. Biz bağıracağız, birileri de duyacak veya duymayacak,ama biz susmayacağız,hakkı hakikati haykırmaya devam edeceğiz.. Midemizin kaldırmadığı olayları aklımızın alıyor olması kalbimizin karardığına delalettir. Bildikleri hâlde hüküm vermeyenlerle, bilmedikleri hâlde hüküm verenlerin yüzünden bu hâldeyiz.O yüzden susmayacağız…

Teröristin ayağına mahkeme götürülmez, davul zurnayla terörist karşılanmaz, pkk silah bırakmaz, ipi başkalarının elinde, bebek katilinin ipiyle kuyuya inilmez diyerek haykırıyorduk..

Pyd'ye yardım için pkk'nın tehditlerine boyun eğmeyin, peşmergeye koridor açılmaz, yarın bunun önünü alamazsınız diyerek haykırıyorduk…
Suriye sınırının yaklaşık 700 km. sini pyd kontrol eder hale gelmiş, şimdiye kadar aklınız neredeydi, neden göz yumuyorsunuz diyerek haykırıyorduk.
Bizler, haklı çıkma heveslisi değiliz, keşke haksız çıksaydık. Bombalar patlıyor, terör örgütleri cirit atıyor, hendekler kazılıyor, bir terör örgütü devletimize meydan okuyor, üniversiteler birer Kandil şubesi, baştaki pişkinler mes'uliyetten kaçıyor, Kürtçülük almış başını gidiyor ve her mecrâdan ihanet akıyor....

Terörle teröristle, pazarlık olmaz. terörle mücadelenin üç temel prensibi vardır. 1. Akıl, 2. Kararlılık, 3. Birlik ve beraberlik. Bu topraklar dünyanın en pahalı coğrafyası. Bu topraklarda yaşamanın bir bedeli var, biz bu bedeli şehidlerimizin mübârek kanları ile ödüyoruz. Burası "Anası ağlamayı göze alanların vatanıdır." Bizim analarımız ağlamayı göze aldığı için hatta iş başa düştüğünde; anamız, avradımız, bacımız, kazma kürek alıp erkekleri ile omuz omuza savaştığı için bin yıldır bu toptaklardayız. Artık, herkesin aklını başına alması lazım. Bu topraklarda yaşayıp, Türkiye Cumhuriyeti Devletine baş kaldıran her kim olursa olsun, sorgusuz sualsiz başı ezilmelidir..

Yeise mahal yok. Türk'ler tarihleri boyunca vatanları için her zaman Can'larını vermişlerdir. Ama asla yılmamışlardır.. Hiç kimse yılgınlığa kapılmamalıdır.... "Yol ver Türk'ün bayrağına" diyeceğimiz günler yakındır. İdeal olanın yanında, ideal olmayanın karşısında durulur. Düne (intikam uğruna), bugüne (konjonktür gereği), yarına (menfaat için) bakılmaz. Kumaşı bu memleketin tezgâhlarında dokunmuş, bir Anadolu kilimi kadar yerli/milli/organik olan herkesle bir gün mutlaka yollarımız kesişecek.
Dilde ikilik olmaz, devlette ikilik olmaz, millette ikilik olmaz. Bu vatan üzerinde yaşayan herkes dirliğini Bir'liğe borçludur.

Hepimiz Mehmediz Güç Birliğini oluşturan Bursa’nın bütün dinamikleri adına tüm kamuoyuna sesleniyoruz. Güvenlik güçlerimizin ve terörler etkin mücadelenin yanındayız. Olayların bu noktaya gelmesine sebep olan açılım politikaları biran önce terk edilmelidir.
Ne Mutlu Türk’üm diyene."

MEH

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
Bursa Gazete Manşetleri
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray38102+66
2Fenerbahçe3899+68
3Trabzonspor3867+19
4Başakşehir FK3861+14
5Kasımpaşa3856-3
6Beşiktaş3856+5
7Sivasspor3854-7
8Alanyaspor3852+3
9Çaykur Rizespor3850-10
10Antalyaspor3849-5
11Gaziantep FK3844-7
12Adana Demirspor3844-7
13Samsunspor3843-10
14Kayserispor3842-13
15Hatayspor3841-7
16Konyaspor3841-13
17MKE Ankaragücü3840-6
18Fatih Karagümrük3840-3
19Pendikspor3837-31
20İstanbulspor3816-53