Gündem

ZMYO ve Zonguldak Kent Konseyi İş Birliğiyle Takas Şenliği etkinliği düzenlendi

Zonguldak meslek yüksekokulu yönetim ve organizasyon bölümü ile zonguldak kent konseyi iyi yaşam için farkındalık çalışma grubu’nun iş birliğiyle takas şenliği etkinliği düzenlendi.

ZMYO ve Zonguldak Kent Konseyi İş Birliğiyle Takas Şenliği etkinliği düzenlendi
17-05-2024 21:47

Zonguldak Meslek Yüksekokulu Yönetim ve Organizasyon Bölümü ile Zonguldak Kent Konseyi İyi Yaşam İçin Farkındalık Çalışma Grubu’nun iş birliğiyle Takas Şenliği etkinliği düzenlendi.


Bölüm Başkanı Doç. Dr. Sibel Aydemir öncülüğünde Sosyal Sorumluluk Projesi kapsamındaki etkinlik, çevre dostu alışkanlıkların ve dayanışma ekonomisinin toplumun her kesimine yayılmasına katkıda bulunmak üzere Kilimli Halkevi’nde yapıldı. Açılış konuşmasında Lojistik Programı 2. Sınıf öğrencisi Betül Tuğtepe tekstil ürünlerinin çöpe gitmesine değinerek döngüsel moda anlayışı ile sürdürülebilir tüketimi geliştirmenin önemini vurguladı.


Çevre üzerindeki baskıyı azaltmak, tüketimsel yerine döngüsel moda anlayışını teşvik etmek, dayanışma ekonomisini canlandırmak ve 15 Mayıs Dünya İklim Günü’ne dikkat çekmeyi amaçlayan etkinlik kapsamında, öğrenciler kullanılmayan kıyafetlerini ve eşyalarını takas ederek geri dönüşüme katkıda bulundu. Yemek ikramı ile devam eden etkinlikte öğrenciler canlı müzik eşliğinde eğlendi.


Etkinlik Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Çağatay Konbul’un Zonguldak Kent Konseyi İyi Yaşam İçin Farkındalık Çalışma Grubu’na teşekkür belgesi takdimiyle sona erdi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER