Spor

Yüreğir Belediyesinden POMEM kursu

Yüreğir belediyesi gençlik ve spor hizmetleri müdürlüğü’nün ücretsiz verdiği pomem kurslarında eğitim alan ve pomem spor mülakatını başarı ile tamamlayan kursiyerler belediye başkanı ali demirçalı’yı ziyaret ettiler.

Yüreğir Belediyesinden POMEM kursu
20-05-2024 10:54

Yüreğir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü’nün ücretsiz verdiği POMEM kurslarında eğitim alan ve POMEM spor mülakatını başarı ile tamamlayan kursiyerler Belediye Başkanı Ali Demirçalı’yı ziyaret ettiler.


Yüreğir Belediyesi’nin Ertuğrul Gazi Spor Kompleksi’nde açmış olduğu ücretsiz POMEM kursunda eğitim alan ve spor mülakatını başarı ile tamamlayan 31. Dönem POMEM kursiyerleri, Yüreğir Belediye Başkanı Ali Demirçalı’yı ziyaret ederek kendilerine verdikleri desteklerden dolayı teşekkür ettiler.


Yüreğir’de açılan bu kurslar ile hayatlarının fırsatını yakaladıklarını ifade eden gençler, bu kursların daha fazla açılmasını ve kendileri gibi başarılı olan arkadaşlarının artmasını temenni ettiler. POMEM kursiyerleri, Başkan Demirçalı ve kurs antrenörlerine desteklerinden dolayı teşekkür ederek göstermiş oldukları yakın ilgi ve alakadan dolayı duydukları memnuniyeti ifade ettiler.


Antrenörlerin refakatinde yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Belediye Başkanı Ali Demirçalı, emeği geçen hocalara teşekkür ederek, kursların devam edeceğini, Yüreğir’de sporu yaygınlaştırmak için çaba gösterdiklerini, bu bağlamda öğrencileri başarılarından dolayı tebrik ettiklerini dile getirdi.


Kursiyerlere Ankara’da yapılacak sözlü mülakatlarda konaklama ve yol desteği sağlayacaklarının da müjdesini veren Başkan Demirçalı; “31. Dönem POMEM ücretsiz kursumuzdan faydalanarak spor mülakatına katılan 70 erkek kursiyerimizden 69’u, 32 kadın kursiyerimizden 31’i, toplamda 102 kursiyerimizden 100’ü başarılı olarak bizi gururlandırmıştır. Ayrıca 2 erkek, 3 kadın kursiyerimiz ‘Akdeniz Bölge Derecesi’ elde etmiştir. Kursiyerlerimizi kutluyor, başarılarının devamını diliyorum” diye konuştu.


Başkan Demirçalı, Yüreğir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü bünyesinde POMEM (Polis Meslek Eğitim Merkezi), SUEM (Subay Eğitim Merkezi), ASEM (Astsubay Eğitim Merkezi) ve PMYO (Polis Meslek Yüksekokulu) hazırlık kurslarının devam edeceğini belirtti.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER