Spor

Yetişmişoğlu, Okan Üniversitesi'nde ders verdi

Bursa.com spor yazarı Serkan Yetişmişoğlu, İstanbul Okan Üniversitesi'nde konuk konuşmacı olarak, öğrencilere ders verdi.

Yetişmişoğlu, Okan Üniversitesi'nde ders verdi
22-10-2015 18:43

Okan Üniversitesi'nin Tuzla Kampüsü Spor Yönetimi Bölümü'nde, Spor Yönetimi Uygulamaları 4. sınıf dersine giren Yetişmişoğlu, "Yerel Medyada Spor Yönetimi ve Yaygın Medya ile Etkileşimleri" konulu bir ders anlattı.

Öğretim Görevlisi Ali Parlak'ın "Spor Yönetimi Uygulaması" dersine konuk olarak giren deneyimli gazeteci, "Küçük Bâb-ı Âli" olarak adlandırılan Bursa yerel medyasının spordaki misyonunu, etkinliğini ve ulusal medya ile etkileşimlerini, çarpıcı örnekler vererek anlattı. 

Bursaspor'un şampiyonluk sezonunda ve Şampiyonlar Ligi maçlarında edindiği tecrübeleri, ilginç anılar eşliğinde dile getiren Yetişmişoğlu, 28 yıllık gazetecilik kariyeri sırasında 1995'ten itibaren Yeni Yüzyıl, Sabah, Fotomaç Gazeteleri ve Lig TV'de yaptığı görevler sırasında yaşadığı deneyimleri de öğrencileriyle paylaştı.

LALE ORTA'YA ZİYARET

Serkan Yetişmişoğlu, ders öncesi

Okan Üniversitesi Spor Yönetimi Bölüm Başkanı ve eski FIFA kokartlı hakem Doç. Dr. Lale Orta'ya da nezaket ziyaretinde bulundu.

Lale Orta da, bölüme yaptığı katkı nedeniyle Yetişmişoğlu'na teşekkür etti.

Bursa.com

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER