Ekonomi

Yenilikçi konseptlerle geleceğin yapı dünyasını şekillendiriyor

Adana’da faaliyet gösteren bakız inşaat, yaptığı projelerle geleceğin yapı dünyasını yenilikçi konseptlerle şekillendiriyor.

Yenilikçi konseptlerle geleceğin yapı dünyasını şekillendiriyor
13-05-2024 11:09

Adana’da faaliyet gösteren Bakız İnşaat, yaptığı projelerle geleceğin yapı dünyasını yenilikçi konseptlerle şekillendiriyor.


Türkiye’nin en önemli kentlerinden Adana’da inşaata uzun yıllardır yön veren firmalar arasında olan Turgay Canver ve kızı Begüm Canver’in sahibi olduğu Bakız İnşaat, geleceğin yapı dünyası için, yenilikçi konseptleri kusursuz uygulamalarla buluşturuyor.


İhlas Haber Ajansı’na konuşan firma sahibi Turgay Canver, “Sürdürülebilirlik, enerji verimliliği ve kullanıcı dostu tasarımlar, yapıların temel öncelikleri arasında yer alıyor. Bakız İnşaat, bu vizyonuyla modern mimari anlayışını, teknolojik yeniliklerle birleştirerek, gelecek nesillere ilham veren projelere imza atıyor” dedi.


Begüm Canver ise projelerini fark oluşturan mimari dokunuşlar ile tasarladıklarını vurgulayarak, “Projelerimizde yenilikçi mimariye yer verirken her detayı titizlikle planlıyoruz. Bütün projelerimizde fark oluşturan yapılar üretildiği gibi bundan sonra yapacağımız projelerimizde de aynı şekilde ilerleyeceğiz fark oluşturan mimari tasarımları kalite ve konfor ile buluşturacağız” ifadelerini kullandı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER