Gündem

VEDAŞ, çalışanlarına verdiği eğitimleri dijitale taşıdı

Türkiye elektrik dağıtım a. ş. (tedaş) ile dijital atölye sistemi kullanımına yönelik işbirliği anlaşması imzalayan vedaş, çalışanlarına verdiği eğitimlerini dijitale taşıdı.

VEDAŞ, çalışanlarına verdiği eğitimleri dijitale taşıdı
27-05-2024 09:44

Türkiye Elektrik Dağıtım A.Ş. (TEDAŞ) ile Dijital Atölye Sistemi kullanımına yönelik işbirliği anlaşması imzalayan VEDAŞ, çalışanlarına verdiği eğitimlerini dijitale taşıdı.


TEDAŞ tarafından tasarlanarak sektörün kullanımına sunulan sanal gerçeklik ortamında eğitim alan VEDAŞ çalışanları, yaklaşık 250 farklı senaryonun simüle edildiği eğitim içerikleriyle gelişimlerini hızlandırıyor.


Teknolojik yenilikleri eğitim süreçleriyle bütünleştirdiklerini ifade eden VEDAŞ Şirket Müdürü Fatih Talay; “Sektörümüzün dijitalleşme süreçlerine kattığı değer için TEDAŞ Genel Müdürlüğümüze teşekkür ediyorum. Zaman ve mekandan bağımsız olarak gerçekleştirebildiğimiz sanal gerçeklik eğitim metoduyla çalışanlarımızın teknik yetkinliklerini ve pratik gelişimlerini daha da artırma fırsatı buluyoruz. Çok tehlikeli iş sınıfında yer alan sektörümüzün doğasından kaynaklanan, yüksekte ve enerji altında çalışma gibi tehlikeleri önce simülasyon ortamında tatbik eden çalışanlarımızın farkındalığı da artıyor. İş çözebilme hızımızı ve güvenlik bilincini artıran dijital eğitimlerimizi yaygınlaştırarak sürdüreceğiz” ifadesinde bulundu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER