Asayiş

Tarih eser satmaya çalışan şahıslar jandarma tarafından yakalandı

Eskişehir il jandarma komutanlığı kaçakçılık ve organize suçlarla mücadele şube müdürlüğü (kom) ekiplerince, 3 şüpheli şahsın ellerindeki tarihi eserleri satmak için müşteri aradıkları ve uyuşturucu madde kullandıkları bilgisi alındı.

Tarih eser satmaya çalışan şahıslar jandarma tarafından yakalandı
21-05-2024 15:17

Eskişehir İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince ellerindeki tarihi eserleri satmak için müşteri arayan 3 şüpheli yakalandı.


Eskişehir İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü (KOM) ekiplerince, 3 şüpheli şahsın ellerindeki tarihi eserleri satmak için müşteri aradıkları ve uyuşturucu madde kullandıkları bilgisi alındı. Odunpazarı İlçe Jandarma Komutanlığı ve KOM Şube Müdürlüğü ekiplerince Odunpazarı ilçesi mülki sınırları içerisinde Cumhuriyet Savcısının koordinesinde şüpheli şahısların ikametgahı ve kullandıkları araç içerisinde aram yapıldı. Yapılan aramada; Roma dönemine ait olduğu değerlendirilen 15 adet sikke, 6,5 gram metamfetamin maddesi, 0,8 gram esrar maddesi, 0,3 gram kannabinoid/bonzai maddesi, 1 adet sentetik ecza,2 adet uyuşturucu kullanma aparatı ( payp ve bong) ele geçirildi.


Cumhuriyet Savcısının talimatıyla şüpheliler hakkında adli işlem başlatıldı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER