Spor

Tansu Yaan: “Hakemler sıkıntılılar”

Trendyol süper lig’in 36. Haftasında başakşehir’i konuk eden ve sahadan 1-0 yenilgiyle ayrılan sivasspor’da teknik direktör bülent uygun’un cezalı olması nedeniyle yardımcı antrenör tansu yaan, karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklama yaptı.

Tansu Yaan: “Hakemler sıkıntılılar”
12-05-2024 21:40

Sivasspor Yardımcı Antrenör Tansu Yaan, Başakşehir mağlubiyetinin ardından, “Hakemlerimiz de gerçekten çok sıkıntılılar. Kötü niyetli olduklarına inanmıyorum. Hakemler eğitim ve deneyim konusunda biraz daha dikkatli olmalı” dedi.


Trendyol Süper Lig’in 36. haftasında Sivasspor, sahasında Başakşehir’e 1-0 mağlup oldu. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında Teknik Direktör Bülent Uygun’un cezalı olması nedeniyle Yardımcı Antrenör Tansu Yaan, açıklama yaptı. Karşılaşmayı değerlendirerek sözlerine başlayan Yaan, “1 hafta boyunca Başakşehir’in sistemi üzerine odaklandık. Gerçekten o sistemi de çözdük. 1 kişiyle de sonun kadar da mücadele ettik. Maalesef penaltı vardı verilmedi. Fauller vardı onlar da verildi. Genel baktığımız da başa baş mücadele içerisindeydik. Sonuna kadar mücadelemizi yaptık. Başakşehir’i tebrik ediyoruz. Oyuncular kıran kırana mücadele ettiler sahada tebrik ediyoruz. Çağdaş Hoca’nın maçta yaptığı harekete gerek yoktu. Hakemlerimiz de gerçekten çok sıkıntılılar. Kötü niyetli olduklarına inanmıyorum. Hakemler eğitim ve deneyim konusunda biraz daha dikkatli olmalı. 3 puana yazık oldu. Biraz gördüklerinizi çalın. VAR’da golümüz iptal oldu ve sonuç 1-0 ve 3 puanımız gitti” diye konuştu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER