Gündem

Sincan Park hafta sonu 500 bin kişiyi ağırladı

Ankara’nın sincan belediyesince hizmete kazandırılan “sincan park” düzenlenen konser ve etkinlikler ile hafta sonu 500 bin kişiyi ağırladı.

Sincan Park hafta sonu 500 bin kişiyi ağırladı
22-05-2024 10:06

Sincan Belediyesince hizmete kazandırılan “Sincan Park”, hafta sonu düzenlenen konser ve etkinliklerde 500 bin kişiyi ağırladı.


300 bin metrekarelik alanda görkemli bir törenle kapılarını ziyaretçilere açan Sincan Park, 18-19 Mayıs’ta 500 bin kişiyi misafir etti. Vatandaşlar Sincan Park’ta iki gün boyunca doyasıya eğlenirken, Manga grubunun konseri büyük beğeni topladı.


Akıllı aydınlatma ve sulama sistemleriyle donatılan Sincan Park, çocuklara yönelik devasa oyun parkıyla da dikkatleri üzerine çekti. Şişme oyun parkının kurulduğu alanda çocuklar, palyaçolar, animasyon gösterileri, yarışmalar ve oyunlarla eğlenceli anlar yaşadı. Bando ekibi de gösteri yaparken, çeşitli çizgi film karakterlerini karşısında gören minikler fotoğraf çektirmeyi ihmal etmedi.


Voleybol, basketbol sahaları, yürüyüş yolları ile büyük beğeni toplayan Sincan Park’ta ziyaretçiler için 2 gün boyunca ücretsiz ikramlar sunuldu. Açılan stantlarda mısır, macun ve pamuk şeker dağıtıldı. Vatandaşlar, Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan’a da gerçekleştirdiği eser dolayısıyla teşekkür etti.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER