Yaşam

Minik öğrenciler Kent Müzesi’ni ziyaret etti

Turgutlu belediyesi çocuk kültür sanat merkezi’nin minik öğrencileri müzeler haftası dolayısıyla turgutlu kent müzesi’ni ziyaret etti.

Minik öğrenciler Kent Müzesi’ni ziyaret etti
23-05-2024 14:53

Turgutlu Belediyesi Çocuk Kültür Sanat Merkezi’nin minik öğrencileri Müzeler Haftası dolayısıyla Turgutlu Kent Müzesi’ni ziyaret etti.


Turgutlu Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüne bağlı olarak çalışmalarını sürdüren Turgutlu Kent Müzesi, Müzeler Haftası dolayısıyla minik misafirlerini konuk etti. Turgutlu Belediyesi bünyesinde okul öncesi eğitimi ve üç öğün beslenme programını ücretsiz vererek Türkiye’de bir ilke imza atılan Mustafa Kemal Mahallesi Çocuk Kültür Sanat Merkezi öğrencileri, Turgutlu’nun tarihe açılan kapısı olan Kent Müzesi’ne ziyaret gerçekleştirdi. Müzeyi yakından görme fırsatı bulan minik öğrenciler, kent tarihi ile ilgili merak ettikleri soruları Kent Müzesi Sorumlusu Mehmet Gökyayla’ya sorarak bilgiler aldı. Kent Müzesi’ne anlamlı hediye


Yapılan ziyaret sonunda ise Çocuk Kültür Sanat Merkezi öğrencileri kendi hazırladıkları hediyeyi müze çalışanlarına hediye etti.


Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, “Çocuk Kültür Sanat Merkezi’mizde düzenlediğimiz etkinliklerle fark oluşturmaya devam ediyoruz. Müzeler Haftası münasebetiyle Çocuk Kültür Sanat Merkezimizde eğitim gören öğrencilerimiz için özel bir program hazırladık. Çocuklarımız hem Kent Müzemizi gördü hem de tarih bilincini de aşıladık. Bu vesileyle Kent Müzemizde çalışan arkadaşlarımız başta olmak üzere tüm vatandaşlarımızın Müzeler Haftası’nı kutluyorum” ifadelerini kullandı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER