Asayiş

Marketten yaklaşık 3 milyon TL’lik gıda malzemesi çalan 2 şüpheli tutuklandı

Burdur’da faaliyet gösteren yerel bir marketten 2 milyon 850 bin tl değerinde gıda malzemesi çalan ve cafe ile restourantlara satmaya çalışan 4 şüpheliden 2’si tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Marketten yaklaşık 3 milyon TL’lik gıda malzemesi çalan 2 şüpheli tutuklandı
18-05-2024 20:51

Burdur’da yerel bir marketten 2 milyon 850 bin TL değerinde gıda malzemesi çalan ve kafe ile restoranlara satmaya çalışan 4 şüpheliden 2’si tutuklandı.


Burdur merkez Özgür Mahallesi’nde faaliyet gösteren bir market sahibi, 17 Mayıs tarihinde iş yerine ait 2 depodan hırsızlık yapıldığına dair polis merkezine müracaatta bulunmuştu. Bunun üzerine tahkikata başlayan polis ekiplerinin yaptığı çalışmalar sonrasında 2 milyon 850 bin TL değerinde zeytin yağı, çay ve toz şeker gibi gıda malzemelerinin B.C. (32), M.E.S. (30), G.K. (29), A.K. (27) isimli şahıslar tarafından çalındığını tespit etti.


Şahısların depo olarak kullandığı bir yerde malzemeleri sakladıklarını belirleyen polis ekipleri yaptıkları operasyonla şahısları ve çalınan malzemeleri ele geçirdi.


Gözaltına alınan ve emniyetteki işlemlerinin ardından Sulh Ceza Hakimliğine çıkarılan şüphelilerden G.K. ve M.E.S. serbest bırakılırken B.C. ve A.K. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER