Asayiş

Kütükçü, CHP Parti Meclisi’ne Bursa’dan ilk aday

CHP’li Cengiz Kütükçü, 3-4 Şubat tarihlerinde gerçekleşecek CHP kurultayında Parti Meclisi’ne aday olacağını açıkladı.

Kütükçü, CHP Parti Meclisi’ne Bursa’dan ilk aday
23-01-2018 13:21

Uzun yıllardır CHP içinde çeşitli kademelerde görev yapan Cengiz Kütükçü, sosyal medyada paylaştığı mesajında parti meclisi üyeliğine aday olacağını açıkladı.

İl ve ilçe başkanlarını konuyla ilgili bilgilendirdiğini söyleyen Cengiz Kütükçü, adaylık süresince hiçbir milletvekili ya da MYK üyesi ile görüşmediğini, kimseyle pazarlık yapmadığını vurguladı.

“PM ÜYESİ BURSA’YA VAKİT AYIRMALI”

Cengiz Kütükçü yaptığı açıklamamada, “2019 seçimleri ülkemiz için olmak ya da olmamak anlamına geliyor. Bu süreçte politikaya olan ilgim ve birikimimle sürece katkı koymak ve Bursamız’ın hak ettiği siyaset anlayışı adına faydalı çalışmalar gerçekleştirmek adına parti meclisi üyeliğine aday olmaya karar verdim. Parti disiplini gereği il ve ilçe başkanlarımı bilgilendirdim.  “Neden parti meclisine aday oldun diyenlere şunu söylemek isterim. PM üyeliği pasif bir görev olarak görülüyor. Çünkü milletvekili olan PM üyeleri kentimize yeteri kadar vakit ayıramıyor. PM üyesi önümüzdeki seçim döneminde tam zamanlı olarak kentimize zaman ayırmalı” dedi.

Kimseyle pazarlık yapmadığını ifade eden Kütükçü, ‘’Hiçbir MYK üyesi ya da milletvekili ile görüşmedim. Çıktığım bu yolda eşimin de desteğiyle babalar gibi çalışacağım” ifadelerini kullandı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER