Asayiş

KTÜ’de futbol maçında doktorlar ile mimarlar arasında kavga çıktı

Karadeniz teknik üniversitesi (ktü) tarafından düzenlenen spor şenliği kapsamında üniversite öğrencileri arasında oynanan turnuva maçında yine kavga çıktı. üniversite öğrencilerinin yumruklu kavgasında bir öğrenci yaralandı.

KTÜ’de futbol maçında doktorlar ile mimarlar arasında kavga çıktı
23-05-2024 11:26

Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) tarafından düzenlenen Spor Şenliği’nde üniversite öğrencileri arasında oynanan turnuva maçında yine kavga çıktı. Üniversite öğrencilerinin yumruklu kavgasında 1 öğrenci yaralandı.


Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen Spor Şenliği’nde futbol turnuvasında geçtiğimiz haftalarda Sürmene Deniz Bilimleri Fakültesi ve Sağlık Bilimleri Fakültesi öğrencilerinin maçında kavga çıkmış, iki fakülte öğrencileri arasında yaşanan sözlü tartışma bir süre sonra arbedeye dönüşmüştü. Benzer görüntüler bu kez aynı turnuvanın 3.’lük maçında Mimarlık Fakültesi ile Tıp Fakültesi takımları arasındaki maçta yaşandı. Çıkan kavgada Mimarlık Fakültesi’nden R.Y. isimli öğrencinin elmacık kemiği kırılırken, karşılaşmayı 2-0 Tıp Fakültesi öğrencileri kazandı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER