Asayiş

Karaman’da aranan 10 kişi tutuklandı

Karaman il emniyet müdürlüğü'nün asayiş uygulamalarında uyuşturucu ve ruhsatsız silahlar ele geçirilirken, çeşitli suçlardan aranan 10 şahıs tutuklandı.

Karaman’da aranan 10 kişi tutuklandı
18-05-2024 12:46

Karaman İl Emniyet Müdürlüğü’nün asayiş uygulamalarında uyuşturucu ve ruhsatsız silahlar ele geçirilirken, çeşitli suçlardan aranan 10 şahıs tutuklandı.


Edinilen bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin şehir merkezinde yürüttüğü genel uygulamaları devam ediyor. 11-17 Mayıs tarihleri arasında yapılan uygulamalarda 5 bin 528 kişi sorgulanırken, 23 kişinin çeşitli suçlardan arandığı ortaya çıktı. Aranan 23 kişiden 10’u tutuklandı. Trafik uygulamalarında ise alkollü olarak araç kullanan 11 kişi, ehliyetsiz ve yetersiz ehliyeti olan 48 kişi ile kamunun huzur ve düzenini bozacak şekilde araç kullanan 12 kişiye para cezası yazıldı. 78 araç trafikten men edilirken, 13 sürücünün ehliyetine el konuldu. Narkotik uygulamalarında ise 1 ruhsatsız tabanca, 4 adet av tüfeği, 4 adet kesici ve delici alet, 17 gram uyuşturucu madde, 39 uyuşturucu hap, 88 bin 460 adet bandrolsüz makaron, 16 kilo kaçak tütün ile sigara basma makinesi ele geçirildi.


Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, huzur ve güven ortamının devamını sağlamaya yönelik denetim ve uygulamalara kararlı ve kesintisiz bir şekilde devam edileceği kaydedildi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER