Yaşam

Kanal Yolu Projesi’nin son etabı için çalışmalar başladı

Bolu’da kuvayı milliye bulvarı’nda son etap çalışmalarına başlanıldı. Bolu belediyesi ekipleri toplam uzunluğu 8 kilometre olan mega projenin 1 kilometre uzunluğundaki son etabında tesviye çalışması gerçekleştiriyor.

Kanal Yolu Projesi’nin son etabı için çalışmalar başladı
16-05-2024 13:30

Bolu’da Kuvayı Milliye Bulvarı’nda son etap çalışmalarına başlanıldı. Bolu Belediyesi ekipleri toplam uzunluğu 8 kilometre olan mega projenin 1 kilometre uzunluğundaki son etabında tesviye çalışması gerçekleştiriyor.


Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın ilk döneminde hayata geçirdiği "Kanal Yolu Projesi"nde çalışmalar devam ediyor. Bolu’nun en gözde sosyal yaşam alanlarından biri haline gelen 8 kilometre uzunluğundaki mega projenin 1 kilometrelik son etabının tamamlanması için düğmeye basıldı. Bolu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, Kuvayı Milliye Bulvarı’nın doğusundaki bölgeyi yaşam alanı haline dönüştürmek için çalışmalara başladı. Ekipler bu doğrultuda, kamyonlarla getirilen tonlarca kumu greyder vasıtasıyla orta alandaki proje zeminine sererek tesviye çalışması gerçekleştiriyor. Bolu Belediyesi, söz konusu çalışmaları yılsonuna kadar tamamlayarak, 8 kilometre uzunluğundaki Kuvayı Milliye Bulvarı’nın 1 kilometrelik son etabını da hizmete açmayı planlıyor.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER