Yaşam

Kampüs yaşamının tüm güzelliklerini sunuyor

Bilimsel etkinliklerden sportif aktivitelere, yarışmalardan kültürel etkinliklere kadar düzce üniversitesi öğrencilerini hem eğlendiren hem bilgilendiren düfest 2024, yine birçok programa sahne oldu.

Kampüs yaşamının tüm güzelliklerini sunuyor
18-05-2024 09:26

Bilimsel etkinliklerden sportif aktivitelere, yarışmalardan kültürel etkinliklere kadar Düzce Üniversitesi öğrencilerini hem eğlendiren hem bilgilendiren DÜFest 2024, yine birçok programa sahne oldu.


Düzce Üniversitesi tarafından düzenlenen DÜFest 2024 Öğrenci Festivali’nin dördüncü gününde de, heyecanlı, renkli ve farklı içerikli etkinlikler gerçekleştirildi. Kariyer Günleri kapsamında “Kariyer, Mülakat ve İşe Alım Süreçleri” adlı program öğrencilerin kariyer gelişimine katkı sağladı.


DÜFest Panayarı, Sosyal Danslar Topluluğu ile Kültür Sanat ve Dans Topluluğu’nun halk oyunları gösterileri ilgiyle takip edildi. Düzce Üniversitesi Öğrenci Konserleri de DÜFest’e ayrı bir heyecan kattı. Öğrenciler, müzikal yeteneklerini başarıyla sergilediği konserlerde, müzikle dolu güzel anlar yaşattı.


DJ Kaan Akbal’ın gösterisiyle devam eden DÜFest 2024’ün dördüncü gününde final sahnesini Pınar Süer gerçekleştirdi. Düzce Belediyesi’nin katkılarıyla düzenlenen ve muhteşem sahne performansı ile öğrencilere müzik ziyafeti sunan Pınar Süer, keyifli ve unutulmaz konseri ile Düzce Üniversitesi öğrencilerinin anılarında yer aldı. Konser sonunda Düzce Üniversitesi tarafından desteklerinden dolayı Düzce Valiliği, Düzce Belediyesi ve kurumlara teşekkür edildi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER