Gündem

Kamp ateşi Kartepe’de yakıldı

Kartepe’de çocuklar kamp etkinliğinde bir araya geldi.

Kamp ateşi Kartepe’de yakıldı
23-05-2024 10:14
23-05-2024 10:36

Kartepe’de çocuklar kamp etkinliğinde bir araya geldi. Doğa ile iç içe keyifli zaman geçiren çocuklara Kartepe Belediye Başkanı Mustafa Kocaman da eşlik etti.

Kartepe Belediyespor İzcilik Kulübü tarafından Derbent Kamp Merkezi’nde iki gün süren ve çeşitli aktivitelerin yer aldığı kamp etkinliği düzenlendi. Programa katılan Kartepe Belediye Başkanı Mustafa Kocaman çocuklarla bir araya gelerek, sohbetlerine ve eğlencelerine eşlik etti. Kocaman, "İzcilik, kamp ateşi yakmaktır. Kartepe Belediyesi İzci Kulübümüz 62 izci ve 4 lideriyle iki gün boyunca doğada izciliğin temelleri üzerine pratik yapıyor. Cesur ve çalışkan izcilerimizin sertifika törenini de gerçekleştirdik. Her birini tebrik ediyor, gözlerinden öpüyorum" dedi.

Mustafa Kocaman, 17-19 Mayıs 2024 tarihlerinde düzenlenen 1. aday izci kampında özverili çalışmaları ve kampı başarılı bir şekilde tamamladığı için Zeynep Taşkın, Yasemin Yarukluk, Nefes Ağdeniz, Ayşegül Işık, Muhammed Yuşa Yıldıra ve Samet Şimşek’e başarı belgelerini verdi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER