Yaşam

Kadınların el emeği ürünleri bahar şenliğinde stantlarda yerini aldı

Gölcük belediyesi'nin düzenlediği 14. Bahar şenliği, yoğun kalabalıkla başladı. Kadınların el emeği ürünleri stantlarda görücüye çıktı.

Kadınların el emeği ürünleri bahar şenliğinde stantlarda yerini aldı
25-05-2024 15:38

Gölcük Belediyesi’nin düzenlediği 14. Bahar Şenliği, yoğun kalabalıkla başladı. Kadınların el emeği ürünleri stantlarda görücüye çıktı.


Gölcük Belediyesi, Gölcük Kent Konseyi ve Kent Konseyi Kadın Meclisi iş birliğiyle; Kavaklı Sahili Amfi’de, 14.’sü düzenlenen Bahar Şenliği törenle başladı. Törene; Gölcük Kaymakamı Müfit Gültekin, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Berna Abiş, Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, AK Parti İlçe Başkanı Kemal Yavuz ve MHP İlçe Başkanı Derya Çavdar, vatandaşlar ve sanat tutkunları katıldı. Açılışın ardından Kaymakam Gültekin, Başkan Sezer ve beraberindekiler şenlikte açılan el emeği stantlarını gezerek birbirinden güzel ürünleri inceledi. Her yıl renkli görüntülere sahne olan şenlikte stantlar yarına kadar açık olacak. Başkan Sezer, tüm hemşehrilerini Kavaklı Sahili’ne renk katan şenlik alanını gezmeye davet etti.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER