Gündem

İşverenlere SGK destek ve teşvikleri anlatıldı

Düzce ticaret ve sanayi odası (dtso) ile sosyal güvenlik kurumu (skk) düzce il müdürlüğü işbirliğiyle sosyal güvenlik rehberlik ve bilgilendirme semineri gerçekleştirildi.

İşverenlere SGK destek ve teşvikleri anlatıldı
22-05-2024 10:00

DÜZCE(İHA) – SGK Düzce Müdürü Necmi Köroğlu, işverenlere yönelik destek ve teşvik paketlerini ile ilgili bilgiler aktardı.


Düzce Ticaret ve Sanayi Odası (DTSO) ile Sosyal Güvenlik Kurumu (SKK) Düzce İl Müdürlüğü işbirliğiyle Sosyal Güvenlik Rehberlik ve Bilgilendirme Semineri gerçekleştirildi.


Toplantıda konuşan İl Müdürü Necmi Köroğlu, SGK’nın işverenlere yönelik destek ve teşvik paketlerini katılımcılara aktarırken, çalıştırılan sigortalıların nasıl sigortalanacağı, hangi meslek dallarında teşviklerin yoğun olduğunu, EYT’den emekli çalışanlara yönelik SGK işveren payı indirimleri, yabancı uyruklu çalışanların kayıt aşamaları ve kayıt dışı istihdamın idari yaptırımları hakkında bilgiler verdi.


Toplantının son bölümünde, bu önemli bilgilendirme dolayısıyla Necmi Köroğlu’na teşekkür eden DTSO Başkanı Erdoğan Bıyık, kendisine günün anısına plaket hediye etti. Program toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER