Eğitim

ESTÜ Prototip Merkezi’nde StartEs Demo Day etkinliği düzenlendi

Avrupa birliği ve türkiye cumhuriyeti ortak finansmanıyla yürütülen ileri prototip istasyonu için teknik destek projesi ile hayata geçirilen eskişehir teknik üniversitesi (estü) prototip merkezi, yatırımcılarla start-up/kobi ve girişimcileri buluşturdu.

ESTÜ Prototip Merkezi’nde StartEs Demo Day etkinliği düzenlendi
16-05-2024 16:00

Avrupa Birliği ve Türkiye Cumhuriyeti ortak finansmanıyla yürütülen İleri Prototip İstasyonu için Teknik Destek Projesi ile hayata geçirilen Eskişehir Teknik Üniversitesi (ESTÜ) Prototip Merkezi, yatırımcılarla Start-Up/KOBİ ve girişimcileri buluşturdu.


Proje çerçevesinde uygulanan ’Hızlandırıcı Program’dan yararlanan Start-Up/KOBİ ve girişimcilerin katılımıyla düzenlenen StartEs Demo Day, 14 Mayıs 2024 Salı günü ESTÜ Prototip Merkezinde gerçekleştirildi. Programa katılan işletmelerin yatırımcılarla diyalog kurarak ticarileşme ihtimallerini artırmak amacıyla ilki Eskişehir’de düzenlenen StartEs Demo Day etkinliğine 16 Start-Up/KOBİ ve girişimci katıldı. İşletme temsilcilerinin, yatırımcılara ürünlerini tanıttıkları etkinlikte, ürünlerin nasıl geliştirileceği konusunda da yatırımcılara detaylı sunumlar yapıldı. Yatırımcılar ile işletmeler arasında muhtemel iş birliği fırsatlarının geliştirilmesini ve işletmelerin ihtiyaç duydukları yatırım ortaklıklarına ulaşmalarının sağlanmasını amaçlayan StartEs Demo Day etkinliklerin ikincisi, işletmelerin İstanbul’daki yatırımcılarla buluşmalarını sağlamak amacıyla 16 Mayıs 2024 tarihinde İstanbul’da gerçekleştirileceği açıklandı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER