Eğitim

Eleşkirt ‘te 19 Mayıs coşkuyla Kutlandı

Ağrı’nın eleşkirt ilçesinde 19 mayıs atatürk’ü anma gençlik ve spor bayramı etkinlikleri düzenlenen programla kutlandı.

Eleşkirt ‘te 19 Mayıs coşkuyla Kutlandı
19-05-2024 18:20

Ağrı’nın Eleşkirt ilçesinde 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik Ve Spor Bayramı etkinlikleri düzenlenen programla kutlandı.


Program İlçe Kaymakamlığı önünde çelenk sunumu ile başladı. Saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasının ardından Eleşkirt İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Sabahattin Güzel’in Atatürk anıtına çelenk sundu.


Eleşkirt ilçe stadyumunda devam eden program saygı duruşu ve istiklal marşının okumasıyla başladı.


Eleşkirt ilçe gençlik ve spor müdürü Sabahattin Güzel ‘in günün anlam ve önemini anlatan konuşmayı yapması sonrası izleyenleri resmen büyüleyen bir 19 Mayıs programı gerçekleşti.


Gençler arası halat çekme yarışı, halk oyunları öğrencilerinin yöresel oyunları ,okçuluk ,tekvando ,boks ,güreş , jimnastik ,gençlerden oluşan saz ekibi ve öğrencilerin müzik dinletisi ,güreşçilerin akrobatik hareketleri , öğrencilerin yaptıkları kule hareketleri ile Eleşkirt ilçesinde izleyenlere unutamayacakları güzellikte bir bayram yaşattılar.


19 Mayıs Atatürk’ü anma Gençlik ve spor bayramı etkinlikleri, ilçe kaymakamı Murat Güneş, belediye başkanı Ramazan Yakut, tabur komutanı tarafından gençlik haftasında yapılan etkinliklerde dereceye girenlere kupa ve ödüllerinin verilmesinin ardından protokol ve sporcuların toplu fotoğraf çekimi sonrası sona erdi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER