Yaşam

DÜFest 2024 tüm hızıyla devam ediyor

Düzce üniversitesi tarafından düzenlenen düfest 2024 öğrenci festivali’nin üçüncü günü yine birbirinden güzel etkinliklere sahne oldu.

DÜFest 2024 tüm hızıyla devam ediyor
17-05-2024 11:23

Düzce Üniversitesi tarafından düzenlenen DÜFest 2024 Öğrenci Festivali’nin üçüncü günü yine birbirinden güzel etkinliklere sahne oldu.


Bilimsel etkinliklerden sportif aktivitelere, yarışmalardan kültürel etkinliklere kadar Düzce Üniversitesi öğrencilerini hem eğlendiren hem de sosyal, kültürel ve mesleki gelişimlerine katkı sağlayan DÜFest 2024’te; Düzce-Bolu Ar-Ge Proje Pazarı etkinliğinde dereceye girenlere düzenlenen programla ödülleri takdim edildi. Kariyer Günleri kapsamında “Uzay ve Teknoloji”, “Kariyer Girişimindeki Şansım: Tarım Hep Var Olacak” programları da öğrencilerin gelecekteki kariyer hayatları için güzel bir vizyon sundu.


DÜFest Panayırı, halk oyunları gösterileri ile devam eden etkinliklerde, Düzce Üniversitesi öğrencileri Edanur Arslantaş ile Soner Arslan seslendirdikleri parçalarla öğrencilerin bahar dolu ve keyifli saatler yaşamalarını sağladı.


Mükemmel DJ gösterisiyle Yasin Uçar’ın yeteneklerini sergilediği DÜFest 2024’ün üçüncü gün finalini, İkbal Dost gerçekleştirdi. Birbirinden güzel eserleri seslendiren ve sahne performansıyla oldukça etkileyici bir konser icra eden İkbal Dost, Düzce Üniversitesi öğrencilerine yine hafızalarında sürekli hatırlayacağı güzel bir kampüs akşamı yaşattı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER