Yaşam

DOSTEK Koleji münazara turnuvasında finale kaldı

Yeşilay tarafından her yıl düzenlenen münazara yarışmasının ege bölge finali 21 mayıs 2024 salı günü nihat zeybeykçi kongre merkezi’nde yapıldı.

DOSTEK Koleji münazara turnuvasında finale kaldı
23-05-2024 15:14

Yeşilay tarafından her yıl düzenlenen Münazara Yarışmasının Ege Bölge Finali 21 Mayıs 2024 Salı günü Nihat Zeybekci Kongre Merkezi’nde yapıldı.




Ege bölgesinde 80 ayrı takımın yarıştığı süreçte Denizli’den Erbakır Fen Lisesi, Aydem Fen Lisesi, Durmuş Ali Çoban Lisesi ve Denizli Organize Sanayi Bölgesi DOSTEK Koleji finale kaldı. Final yarışmasında En İyi Konuşmacı Ödülünü DOSTEK Koleji’nden Mustafa Görkem Akhan alırken, münazara ege bölge şampiyonu ise Erbakır Fen Lisesi’nden Berra Eren ve Abdurrahman Kuzu oldu. Yarışmacılara ödülleri Yeşilay Genel Müdür M. Nurullah Atalan, Yeşilay Akademi ve Kurumsal İletişim Direktörü Şeyda Top veYeşilay Denizli Şube Başkanı Hakan Şirin tarafından takdim edildi. Yeşilay Denizli Şube Başkanı Hakan Şirin, “Parlamenter münazara sistemi esas alınarak gerçekleşen ulusal turnuvamızda Denizli Şubesi olarak Ege Bölge Finaline ev sahipliğini yapmanın mutluluğu yaşıyoruz. Ege bölgesinde finale kalan okulların tamamının Denizlimizin okulları olması bize ayrı bir mutluluk yaşattı. Münazara yarışmaları toplum karşısında hitabet, kısa sürede düşünüp düşündüğünü etkin ifade edebilme yeteneklerini geliştiren bir yarışmadır. Bu sayede yarınımız olan gençlerimizin bilgi üzere kendilerini medenice ifade edebilmelerine önemli ölçüde katkı sağlamaktadır. Yarışmaya ilgi gösteren öğrencilerimize ve danışman öğretmenlerimize kurumum adına teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER