Eğitim

Darende Ayvalı’da ilk bilim fuarına ilgi

Malatya’nın darende ilçesine bağlı ayvalı mahallesinde ilk kez düzenlenen bilim fuarı’na öğrenciler büyük ilgi gösterdi.

Darende Ayvalı’da ilk bilim fuarına ilgi
23-05-2024 11:14

Malatya’nın Darende ilçesine bağlı Ayvalı Mahallesinde ilk kez düzenlenen Bilim Fuarı’na öğrenciler büyük ilgi gösterdi.


Ayvalı Ortaokulu tarafından gerçekleştirilen Bilim Fuarı öğrenciler ve mahalle halkı tarafından da yoğun ilgi gördü. Öğrenciler tasarladığı eserler, okulun oyun sahasında açılan stantlarda sergilenirken bilim şenliğinin büyük emekler sonunda ortaya çıktığını belirten Ayvalı Ortaokulu Müdürü Mustafa Kızmaz, “1997’den bugüne eğitime devam eden okulumuzda ilk defa bilim şenliği yapılıyor. Öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz eserler için büyük özveriyle çalıştı. Öğrenci ve öğretmenlerimizi tebrik ediyorum. Bizleri yalnız bırakmayan tüm konuklara çok teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.


Bilim Fuarına Darende Milli Eğitim Müdürü Fevzi İnce, Milli Eğitim Şube Müdürleri, belediye meclis üyeleri, okul müdürleri, Ayvalı Mahalle Muhtarı Ali Karagülle, veliler ve çok sayıda davetli katıldı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER