Magazin

Armağan Çağlayan ile Şanzel Çetin’e tepkiler çığ gibi büyüyor!

 Armağan Çağlayan ile Şanzel Çetin’e tepkiler çığ gibi büyüyor!
27-06-2020 23:07

'Çatlak Şanzel' lakabıyla tanınan şarkıcı Şanzel Çetin'in Armağan Çağlayan'ın YouTube programında yaptığı açıklamalar tepki çekti.

Hürriyet'in haberine göre Şarkıcı, babaannesinin ölümüne neden olduğuna inandığı doktoru tabancayla vurduğunu söyledi: "Babaannem yanlış ameliyatla vefat etti.

Onu öldüren doktoru öldürdüm. Ben de çocuktum, 17 yaşındaydım. 36 sene hapis cezası aldım, 24'e indi. O zaman cezanın 3'te biri yatılıyordu. 7 sene 2 ay 10 gün yattım.

Sonra alışkanlık yaptı, birkaç kere de yaralamadan girdim." Çağlayan'ın bu sözler üzerine kahkaha atması da izleyenleri kızdırdı. Başta sağlık sektörü çalışanları olmak üzere çok sayıda sosyal medya kullanıcısı, yaptıkları yorumlarla iki isme tepki gösterdi.

ÇALKANTILI BİR YAŞAM
1982 doğumlu Şanzel Çetin, 'Ankaralı' olarak bilinse de aslında Kahramanmaraşlı. 12 yaşında düğünlerde sahne almaya başlayan Şanzel, 17 yaşındayken cinayetten cezaevine girdi ve o yıllarda hiç tanımadığı bir adamla evlendi.

 Resmi kayıtlarda halen evli görünen Çetin, eşini yalnızca iki kere gördüğünü söylüyor. Çetin, Ankara'da pavyonlarda sahneye çıkıyor.
 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER