Eğitim

Anne adaylarına sağlıklı hamilelik eğitimi

Düzce sağlık müdürlüğü tarafından anne adaylarının sağlıklı bir hamilelik dönemi ve doğum sonrası hayatı kolaylaştırıcı pratik bilgiler veriliyor.

Anne adaylarına sağlıklı hamilelik eğitimi
21-05-2024 09:40

DÜZCE(İHA) – Düzce Sağlık Müdürlüğü tarafından anne adaylarının sağlıklı bir hamilelik dönemi geçirmeleri ve doğum sonrası hayatı kolaylaştırıcı pratik bilgiler veriliyor.


Anne adaylarının sağlıklı bir hamilelik dönemi geçirmesine yardımcı olmak ve doğum sonrası dönemde hayatlarını kolaylaştıracak pratik bilgilerin paylaşıldığı gebe eğitimimize devam ediliyor. Sağlık Müdürlüğü Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanlığına bağlı Sağlıklı Hayat Merkezi Gebe Sınıfında düzenlenen ve Aile Sağlığı Merkezinden hizmet alan gebeler katıldığı eğitimde; beslenme, doğum, doğum süreci, nefes egzersizler, ilaçsız baş etme yöntemleri, lohusalık ve doğum sonrası süreç, yeni doğan bakımı ve emzirme konularında anne adaylarına gebe sınıfında görevli personellerce eğitimler verildi.


Görevliler “Her anne adayının gebelik döneminde bilgilendirilmesini bir annelik hakkı olarak değerlendiriyor ve tüm gebelerimizi her ay yeni gruplarla devam eden eğitimlerimize davet ediyoruz.


Bilinçli ebeveynler, sağlıklı nesiller, mutlu aileler” dediler.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER