Spor

Ampute Milli Takımı ve Gölbaşı protokolü arasında farkındalık maçı

10 mayıs engelliler haftası dolayısıyla, gölbaşı protokolü ile ampute milli futbol takımı karşılaştı. Mücadeleden ampute milli takımı 8-5 galip ayrıldı.

Ampute Milli Takımı ve Gölbaşı protokolü arasında farkındalık maçı
16-05-2024 17:06

10 Mayıs Engelliler Haftası dolayısıyla Gölbaşı protokolü ile Ampute Milli Futbol Takımı karşılaştı. Mücadeleden Ampute Milli Takımı 8-5 galip ayrıldı.


Gölbaşı Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından 10 - 16 Mayıs Engelliler Haftası dolayısıyla farkındalık maçı düzenlendi. Ampute Milli Takım ile Gölbaşı protokolünden oluşan kadro ile oynanan maçın sonucunda, Ampute Milli Takımı müsabakayı 8-5 kazandı. Mücadele sonrası açıklamalarda bulunan Gölbaşı Gençlik ve Spor Müdürü Özden Şimşek, şunları kaydetti:


"Gölbaşı Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü olarak ‘Gençlik Haftası’ kapsamında ve aynı zamanda ‘Engelliler Haftası’ sebebiyle bir araya gelerek farkındalık maçı yaptık. Bu doğrultuda Gölbaşı protokolü ve Ampute Milli Takım oyuncuları ile bir araya gelerek farkındalık maçımızı keyifle oynadık. Umarım her sene tekrar edecek şekilde katılımlarımızı attırırız."

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER