Spor

Aksaray’da Fenerbahçeliler derbi galibiyetini kutladı

Fenerbahçe'nin derbi galibiyeti sonrası aksaray'da fenerbahçeli taraftarlar konvoylar eşliğinde kutlama yaparken galatasaray taraftarları da konvoy ve eğlenceye katılarak derbiyi kutladı.

Aksaray’da Fenerbahçeliler derbi galibiyetini kutladı
19-05-2024 23:09

Fenerbahçe’nin derbi galibiyeti sonrası Aksaray’da Fenerbahçeli taraftarlar konvoylar eşliğinde kutlama yaparken, Galatasaray taraftarları da konvoy ve eğlenceye katıldı.


Trendyol Süper Lig’in 37. haftasında deplasmanda karşılaştığı Galatasaray’ı 1-0 mağlup eden Fenerbahçe RAMS Park’tan galip ayrılırken, Aksaray’da Fenerbahçeli taraftarlar sokaklara taştı. Ebulfeyz Elçibey Caddesi’nde toplanan taraftarlar araçları ile konvoy yaparken, İl Emniyet Müdürlüğü Spor Şubesi ve Çevik Kuvvet Şubesi ekipleri caddede yoğun güvenlik önlemleri aldı. Galatasaray’a gönül veren taraftarlar ise caddede bir araya gelse de toplu şekilde hareket etmelerine polis ekiplerince izin verilmedi. Bazı Galatasaraylı taraftarlar araçları ile Fenerbahçe konvoyuna katılarak Konyaspor maçına hazır olduklarını belirtti. Polis ekipleri iki taraftar grubunun karşı karşıya gelmemesi için yoğun çaba sarf ederken kent merkezinde oluşabilecek olumsuz durumlara karşı çok sayıda polis ekibi hazır bekletildi. Her iki takım taraftarlarının konvoyları sorunsuz bir kutlama yaptı.


Konvoya katılan Durmuş Yılmaz, "İnşallah bunun sonu şampiyonluk olur. Tüm Türkiye’deki Fenerbahçelilere müjdeli haber olur” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER