Asayiş

Korkutan yangın: Mobilyacıda başladı, müstakil eve sıçradı

Adana'da mobilya satış ofisinde çıkan yangın 3 katlı müstakil eve sıçradı.

Korkutan yangın: Mobilyacıda başladı, müstakil eve sıçradı
23-05-2024 13:33
23-05-2024 13:46

Adana’da mobilya satış ofisinde çıkan yangın 3 katlı müstakil eve sıçradı. Korkutan yangında evde mahsur kalan ve dumandan etkilenen 4 kişi, komşuları tarafından kurtarıldı.

Yangın, Yüreğir ilçesine bağlı Özgür Mahallesi’nde bulunan bir mobilya satış ofisinde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, henüz belirlenemeyen bir sebepten dolayı mobilyacıda yangın çıktı. Yangın kısa sürede büyüyerek hemen yanında bulunan 3 katlı müstakil eve sıçradı.

Müstakil evin son katında oturan Hicran Çığıraçan (65), Ceylan Çığıraçan (30), 2 yaşındaki Neva ile Selami Yüzgeçiçier’i komşuları kurtardı. Kurtarılan kişiler dumandan etkilenirken, sağlık ekipleri tarafından ayakta tedavileri yapıldı.

Olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangına müdahaleye başladı. Yaklaşık 1 saatlik çalışma sonrasında yangın kontrol altına alındı. Ekiplerin soğutma çalışmaları devam ediyor.

Yangında mobilya satış ofisi tamamen yanarak kullanılamaz hale gelirken, 3 katlı müstakil evde de maddi hasar meydana geldi.

Eşi ve çocukları yangında mahsur kalan Sebahattin Çığıraçan, "Çocuklarım kurtulduğu için şükrediyorum. Komşularım kurtardı, Allah onlardan razı olsun. Eşim, çocuğum ve torunum iyi çok şükür. Hastaneye kaldırıldılar. Çok kötü durumdayım" diye konuştu.

Öte yandan, yüzlerce insanın ise yangını merakla izlemesi dikkat çekti.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER