USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Yaşam

Kendinizi ve Sevdiklerinizi Şımartan Ürünler Hepsi Burada’da

Yeni sezon ve son teknoloji ürünler ile hayatınızı kolaylaştırmağı kim istemez? Birbirinden çeşitli kategorilerde ister kendiniz için ister sevdiklerinizi mutlu edebilirsiniz. Mutluluğun yanında ayrıca yaşamda sizlere avantaj sağlayacak çeşitli ürünlerle yaşam kalitenizi arttırabilirsiniz. Günlük yaşamda akıllı cep telefonu, özel seri saç şekillendirici ve spor giyim ürünleri ile rahat edersiniz. Her gün kullanabileceğiniz bu ürünlerin oldukça pratik bir deneyim sunan çeşitleri ile siz de zamanı en değerli şekilde kullanabilirsiniz.

Kendinizi ve Sevdiklerinizi Şımartan Ürünler Hepsi Burada’da
18-10-2022 13:04
Google News

Kuaföre gitmek her zaman mümkün olmayabilir. Bunun için profesyonelleri bile kıskandıracak bir saç şekillendirici ile çok kısa süreler içerisinde saçlarınızın havalı durmasını sağlayabilir ve evden çıkmaya hazır hale gelebilirsiniz. Bunun yanında sportif bir tarzı sevenler için birbirinden rahat alt, üst veya iç giyim çeşitleri ile havalı saçlarınıza son dokunuşu yapacak koleksiyonları keşfedebilirsiniz. Tüm bunları yaparken özellikleri ve ayrıcalıklı teknolojisi ile akıllı cep telefonu modelinde dilediğiniz şarkıyı dinleyebilir veya istediğiniz yayını izleyebilirsiniz.

Yeni Nesil Saç Şekillendirme Yöntemi ile Zamandan Tasarruf Edin!

Dyson airwrap Her saç tipinin başarılı bir şekilde düzleşmesi, kurması ve dalga şekline getirilmesi için özel olarak tasarlanmıştır. Tutma sapının rahat ve ergonomik kavrama tasarımıyla Dyson özel seri saç şekillendirmede son derece başarılıdır. Hızlı bir şekilde nemli veya ıslak saçlarınızı kurutabilir ve sonrasında ise şekil verebilirsiniz. Kuruturken saçları asla elektriklendirmez ve saçlarınız capcanlı parlak görünür. Birden fazla başlık içerir ve özel saklama kutusunda gittiğiniz her yere yanınızda götürebilirsiniz. Kısa dalgalar, retro modeller ve dümdüz saçlar ile en ideal modeli yüzünüze yakışacak şekilde tercih edebilirsiniz.

Tek başlıklı saç şekillendirici ters yöne bukleler yapıp hava akımıyla birlikte saçlarınıza asla zarar vermeden sağlığını korur. Başlık değişimini tek hareketle kolayca yapabilir ve hava akış hızını ve ısısını rahatlıkla ayarlayabilirsiniz. Saç tipinize göre belirleyebileceğiniz ısı ve hava akışıyla birlikte saçlarınıza sağlık kazandırırsınız. Güçlü teknolojisi 13 kanatlı pervanesi ile birlikte akıllı ısı kontrolü ile asla saçlarınıza zarar vermez. Yüzünüze en yakışacak modeli pratik bir şekilde keşfedebilir ve yeni nesil saç şekillendirici ile birlikte en mükemmel sonuçlara ulaşabilirsiniz. Bu deneyimi Hepsiburada üzerinden tercih edeceğiniz Dyson Airwrap ile ekonomik şekilde yaşayabilirsiniz.

Tarzınızı Sportif Bir Şıklığa Taşıyacak Rahat Modelleri Keşfedin!

Kadın, erkek ve çocuk giyim de oldukça yaratıcı ve sportif çözümler sunan Decathlon markası beklediğiniz konfor yaratır. Günlük hayatta, egzersiz yaparken ya da yürüyüş sırasında tercih edebileceğiniz bu özel tasarımlarla oldukça popüler kategoriler günlük kombinlerinizi oluşturur. Kendinizden emin rahat duruşlar sayesinde ister spor araç gereçleri ister ayakkabı isterseniz giyim modelleri Decathlon markasıyla keşfedilebilir. Ailenizin ve kendi ihtiyaçlarınızı özel ve rahat modelleri ile birlikte tercih edebileceğiniz Decathlon, birçok kategoride ekonomik fiyatlarla fırsatlar sunar. Aksesuar, ekipman, kıyafet gibi birbirinden farklı seçimler ihtiyaçlarınızı rahatlığa kolayca ulaştırır.

Kadın, erkek ve çocuk giyim de yağmurluk, rüzgârlık, mont, sweatshirt, yelek, pantolon, tişört, tayt, iç çamaşırı gibi çeşitler bulunur. Birbirinden farklı renk tonları ve özel seri tasarımlarla ihtiyacınız olan spor giyim Decathlon markasıyla tercih edilir. İster kendiniz için ister sevdiklerinize spor giyimi kaliteli ve sağlam malzemelerle tasarlanan modellerde sunabilirsiniz. En anlamlı tarzı bu özel markayla kazanırsınız. Hepsiburada ile aradığınız tarz bir tık uzaklıkta!

Yeni Nesil Ekran Özellikleri ile Daha Net Görüntüler Yakalayın!

Apple 11 üstün teknolojisi ve şık tasarımıyla birlikte her kullanıcı tipinin gündelik işlemlerini rahatlıkla gerçekleştirmesine olarak tanır. Kamera çözünürlüğü ve RAM kapasitesi ile birlikte dahili hafızası yeteri miktarda alan yaratır. Uzun pil ömrü sayesinde asla yarı yolda bırakmaz ve en sevdiğiniz uygulamaları rahatlıkla kullanabilirsiniz. Bağlantı hızı ve 16 milyonluk ekran renk sayısı sayesinde 6.1 inç ekran kapasitesi mükemmel bir duruş sağlar. Geniş ekranda ister dizi izleyebilir ister film veya diğer içeriklere göz atabilirsiniz.

Birbirinden farklı uygulamalarla birlikte sesli komut sistemi ile her türlü işleminizi rahatlıkla gerçekleştirebilirsiniz. En son teknolojinin sunduğu avantajlarla Apple modelinde gündelik hayatınız için oldukça çeşitli özellikler ve parmak izi okuyucuyla güvende hissedersiniz. Yüksek ses kalitesiyle birlikte sesi en doğru ve akıcı şekilde algılamanıza yardımcıdır. Yaşam kalitenizi artıracak kalitesiyle Apple iPhone 11 modeli hızı ve performansıyla beklentilerinizi karşılar. Başka yerde göremeyeceğiniz tekliflerle Apple 11 modeline Hepsiburada’dan ulaşabilirsiniz.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
Bursa Gazete Manşetleri
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray38102+66
2Fenerbahçe3899+68
3Trabzonspor3867+19
4Başakşehir FK3861+14
5Kasımpaşa3856-3
6Beşiktaş3856+5
7Sivasspor3854-7
8Alanyaspor3852+3
9Çaykur Rizespor3850-10
10Antalyaspor3849-5
11Gaziantep FK3844-7
12Adana Demirspor3844-7
13Samsunspor3843-10
14Kayserispor3842-13
15Hatayspor3841-7
16Konyaspor3841-13
17MKE Ankaragücü3840-6
18Fatih Karagümrük3840-3
19Pendikspor3837-31
20İstanbulspor3816-53