USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000

Üçleme zamanı

14-09-2019

Şüphesiz hiçbir maç oynanmadan kazanılmaz ama maç öncesi analiz amaçlı iki takımı teraziye koyduğumuzda Timsah’ın oturduğu kefe ağırlığı nedeniyle dibe vururken Başkent kefesi havada kalır!

Osmanlı’nın 3 maçlık lig seyrine baktığımızda 1 galibiyet, 1 beraberlik, 1’de yenilgi görüyoruz…

Yani futbolu 3 ihtimalli!

22,5 yaş ortalaması ile TFF 1. Lig’in ‘en genç takımı’ kimliğine sahip Başkent temsilcisine karşın transferin son günü kadrosunu kattığı deneyimli oyuncular nedeniyle yaş ortalaması 24,9 sınırına dayanan Bursaspor’da kadro toplam değeri 5 milyon 88 bin Euro…

Osmanlıspor ise 1 milyon 98 bin Euro’luk kadro değeri ile sıralamada18 takımlı ligin son basamağında yer alıyor

3 maçlık seride kaleyi teslim alan Uruguaylı Mele henüz 22 yaşında. Kazansalar da kaybetseler de kadro darlığı nedeniyle 8 oyuncusu geçen sezondan bu yana forma giyiyor!

Tahtanın kapalı olması nedeniyle ilk üç maçında iskeletini bir türlü kuramayan Bursaspor’a karşın geçen sezondan bu yana birlikte oynama alışkanlığı edinmiş futbolcularıyla Osmanlıspor istikrarlı bir kadroya sahip.

Mesela kimin nerede nel yapacağını artık ezbere almış görüntü veren iki ön libero Jovan ile Barış’ın hemen önlerindeki Okan-Beykan-Eric orta sahada tempo yapan/ rakibe pres koyan hırçın bir üçlü… Galatasaray alt yapısından yetişen 26 yaşındaki Mertan Öztürk Osmanlı’nın gol umudu.

Başkent ekibinin 46 yaşındaki hocası Mustafa Dalcı’nın stajını İstanbulspor’da Yalçın Koşukavak’ın yanında tamamlaması ise ilginç bir tesadüf!

Özetlersek; girişte belirttiğimiz gibi her yönüyle Bursaspor ağırlıklı bir 90 dakika bekliyor bizleri Timsah Arena’da

 

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?