Bursaspor

Bursaspor taraftarından Halisdemir’e ziyaret

Bursasporlu taraftarlar Adanaspor ile oynanacak maç öncesinde Şahit Astsubay Ömer Halisdemir’in ailesini ve kabristanını ziyaret etti.

Bursaspor taraftarından Halisdemir’e ziyaret
19-08-2016 18:24

6 otobüs Bursaspor taraftarı Halisdemir’in köyü olan Niğde’nin Bor ilçesine bağlı Çukurkuyu köyünde bulunan baba evine taziye ziyaretinde bulundu.

Bursaspor Kulübü’nün Halisdemir ailesine hediyesi olan şehidin isminin yazlı olduğu forma ve çeşitli hediyeler taraftarlar tarafından takdim edildi.

Bursaspor taraftar gruplarından Texas, Ünitimsah  ve Maraton grubunun taraftar temsilcileri de şehit ailesine Bursa’dan getirdikleri hediyeleri şehit babası Hasan Hüseyin Halisdemir ‘e ilettiler.

Ünitimsah grubu lideri Cem Tunçbilek yaptığı konuşmada “Sizler bizim artık ailemizsiniz. Bursa’da binlerce evladınız ve kapınız var. Kardeşimiz Ömer Halisdemir’in adını bizler şehrimizde yaşatacağız. Bunun size sözünü veriyorum” dedi.

Hasan Hüseyin Halisdemir Bursaspor taraftarına çok teşekkür ederken zaman zaman gözyaşlarını tutamadı. Halisdemir “Buraya gelen herkes benim artık evladımdır. Sizlere çok teşekkür ediyorum. Bugün sizlerin ziyareti ile grurum bir kat daha arttı. Buraya gelen tüm evlatlarımdan Allah razı olsun” ifadelerini kullandı.

Taraftarlar daha sonra şehitlik ziyaretinde bulunurken dualar okundu. Tekbir getirildi.

 

Adnan Batır / Bursa.com

Niğde Çukurkuyu

 

 

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER