USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Karmod Konteyner Evler Türkiye’nin 81 İlinde

Konteyner evlerin her geçen gün çoğalması sahip olduğu özelliklerden kaynaklıdır. Avantajlı birçok özelliği bulunan konteyner evler depreme dayanıklı özellikleri ile ön plandadır. Özellikle deprem bölgesinin yoğun olduğu bölgelerde konteyner ve prefabrik evler kullanılıyor.

Karmod Konteyner Evler Türkiye’nin 81 İlinde
25-05-2022 13:56
Google News

Konteyner ve prefabrik evler sıklıkla tercih edilen bir yapı modeli olmasından dolayı herkesin tarzına ve yaşamına hitap ediyor. Her geçen gün yenilenen modelleri ile satış rekorları kırmaya devam eden konteyner ve prefabrik evler dünyanın birçok yerinde kullanılan ve tercih edilen bir yapı modeli olmasından dolayı model bakımından yenilenerek satışa sunuluyor. Sizler de prefabrik ve konteyner ev modelleri arasından kendi yaşam tarzınız ile uyumlu olan modeller arasından tercihinizi yapabilirsiniz.

Konteyner ve prefabrik ev yapılarını yaptırmak isteyen kişiler için teslimat tarihleri oldukça önemlidir. Bu nedenle acil ihtiyacınız olan bir evtalep etmek isterseniz prefabrik ve konteyner ev seçeneklerinden yararlanarak evinizi anında teslim alabilirsiniz. Aynı zamanda her detayı hazır bir şekilde sizlere sunulan bu evler modern görünümleri ile dilediğiniz tüm illere ayak uyduruyor. Prefabrik ve konteyner yapılar klasik betonarme evlerden oldukça farklıdır. Hem yapımı hem kurulum aşaması hem de kullanılan malzemeler bakımından oldukça farklıdır. Klasik betonarme yapıların kurulumları kurulum yapılacak olan alanların kazılması ile başlanır. Bu durum çevre kirliliğine neden olurken inşaat harfiyatları da ortaya çıkar. Ancak prefabrik ve konteyner ev yapılarında aynı durum söz konusu değildir. Evin tüm aşamaları özel programlar aracılığı ile hazırlanır ve özel üretim tesislerinde malzemelerin kesim işlemleri yapılarak kurulum yapılacak olan alanlara yönlendirilir. Düz bir zemin üzerine inşa edilir. Herhangi bir inşaat harfiyatı oluşturulmadan yapılan bu işlemler ekstra iş yükünün oluşmamasına da yardımcı olur. Sizler de zamandan tasarruf etmek isterseniz konteyner evleri tercih edebilirsiniz.

Prefabrik ve Konteyner Ev Modelleri Nelerdir?

Prefabrik ve konteyner ev modelleri birçok farklı model seçenekleri ile ön planda yer alıyor. Standart 2+1 70 metrekare olan modeller 4 kişilik aileler için uygun bir modeldir. Dublex ve villa olan modeller de hem büyük ve geniş bir kullanım sağlıyor. Her noktası ayrı bir modern ve şık olan konteyner ve prefabrik ev modelleri arasında büyük camekanlı evler sıklıkla tercih ediliyor. Camekanlı modeller özellikle doğa ile iç içe olan bölgelerde dışarıyı seyretmenize imkan tanıdığı gibi daha modern bir görünüm oluşturur. Bu nedenle sizler prefabrik ve konteyner modelleri arasından dilediğiniz modeli tercih ederek yaptırabilirsiniz.

Prefabrik ve Konteyner Ev Fiyatları Ne Kadardan Başlıyor?

Prefabrik ve konteyner ev fiyatları tamamen sizlerin tercih ettiği ev modeline göre değişebiliyor. Standart boyutlarda olan prefabrik evler diğer ev modellerine göre daha makul fiyatlarda olmasından dolayı herkesin tercihleri arasında yerini alıyor. Sizler kendi bütçenize uygun olan prefabrik ve konteyner ev modellerini sipariş vererek kısa süre içerisinde yaptırabilirsiniz.

Konteyner ve Prefabrik Evlerde Kullanılan Malzemeler Nelerdir?

Konteyner ve prefabrik evlerde kullanılan malzemeler 1.kalite malzemelerden oluşturuluyor. E1 yanmaz belgesine sahip olan bu konteyner ve prefabrik evler sizleri risklere karşı koruyor. Konteyner ve prefabrik evlerde çelik konstrüksiyon malzemeler tercih ediliyor. Bu malzemeler depreme karşı da koruma sağlıyor. Evin uzun süreli olarak kullanılmasına imkan tanıyan bu malzemeler dışarıdan meydana gelen kötü hava koşullarına karşı da ekstra koruma sağlıyor. Esnek malzemeden oluşan bu evlerin bakım ve onarımı da oldukça kolaydır. Ekonomik avantaj sunan prefabrik ve konteyner evler, ısı yalıtımlı olarak üretilmesinden dolayı kış aylarında sıcak yaz aylarında ise soğuk bir hava akımına sahiptir.

Konteyner ve Prefabrik Evleri Satın Alırken Dikkat Edilecek Olan Hususlar Nelerdir?

Konteyner ve prefabrik evleri satın alırken dikkat edilecek olan belli başlı hususlar vardır; Bu hususlar arasında en önemlileri kurulum yapılacak olan alanlara imar izni alınmasıdır. İmar izni alınmayan noktalar için prefabrik ve konteyner ev yaptırmak olanaksızdır. Kurulum yapılacak olan noktalar için ilgili mercilerden izin alınması gerekir. İzin işlemleri sizlerden talep edilen belgelerin teslimat aşamasında başlar. Evrakları eksiksiz bir şekilde teslim ettikten sonra yaklaşık 1 hafta içerisinde onay süreci ile ilgili tarafınıza bilgilendirme yapılır. Bu bilgilendirme sonucunda sizler de evinizi istediğiniz zaman yaptırabilirsiniz.

 

 

 

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
Bursa Gazete Manşetleri
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray38102+66
2Fenerbahçe3899+68
3Trabzonspor3867+19
4Başakşehir FK3861+14
5Kasımpaşa3856-3
6Beşiktaş3856+5
7Sivasspor3854-7
8Alanyaspor3852+3
9Çaykur Rizespor3850-10
10Antalyaspor3849-5
11Gaziantep FK3844-7
12Adana Demirspor3844-7
13Samsunspor3843-10
14Kayserispor3842-13
15Hatayspor3841-7
16Konyaspor3841-13
17MKE Ankaragücü3840-6
18Fatih Karagümrük3840-3
19Pendikspor3837-31
20İstanbulspor3816-53