USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000

TOGG’u bekleyemem diyenlere tavsiye

24-10-2022

Citroën e-C4 satın alan müşterilere, lansmana özel olarak duvar tipi şarj cihazı (Wallbox) ve E-Şarj noktalarından da 1 yıl boyunca ücretsiz şarj hediye ediliyor. Hem erişilebilir fiyat hem de müşteri gereksinimlerini karşılayan şarj süreleri ile ideal bir teknoloji çözümü olan e-C4, 50 kWh bataryayı 100 kW DC hızlı şarj desteği gücüyle birleştirerek optimum şarj süreleri sunmayı başarıyor.

Keşif ve kurulum işlemleri E-Şarj tarafından ücretsiz gerçekleştirilecek olan bu şarj ünitesi sayesinde eviniz ya da işyerinizde aracınız park halindeyken Citroën e-C4’ünüzü kolaylıkla şarj edebileceksiniz.

Ayrıca bu modele has tüm E-Şarj noktalarında geçerli, 1 yıllık ücretsiz enerji de hediye ediliyor. Örneğin yılda ortalama 15.000 km yapan bir müşterinin ihtiyacını karşılayacak şekilde yaklaşık 20.000 TL değerindeki hediyeyi müşterilerin kartlarına tanımlıyorlar.

e-C4’ün kullanım kolaylığı çoğu kullanıcının günlük kullanımını; sessiz, sarsıntısız, dinamik ve CO2 içermeyen bir sürüşle karşılıyor. 50 kWh kapasitesindeki batarya, günlük kullanımda ofiste ve evde geleneksel bir priz veya duvar tipi şarj cihazı (Wallbox) aracılığıyla şarj edilebiliyor. 350 km menzili sayesinde bataryayı her gün şarj etmeye gerek kalmıyor. Ayrıca hem dikkat çekici iç hacmi hem de optimize edilmiş ağırlığı sayesinde günlük kullanımda maksimum konfor ve menzil sunuyor.

Uzun yolculuklar sırasında bir kahve molası verdiğinizde aracı şarja takmak yeterli oluyor. Sadece 30 dakika gibi kısa bir sürede batarya %80’e kadar şarj edilebiliyor. Elektrikli araçlarda lityum-iyon piller kullanıldığı için, hızlı şarj (DC) ile dolum hızı, şarjın başlangıcında, sonuna göre daha hızlı gerçekleşiyor. Bu nedenle, bataryanın tamamen dolmasını beklemek yerine bataryayı %80’e kadar şarj ederek yola çıkmak daha avantajlı olarak öne çıkıyor.

Markanın elektrikli Ami modelinden sonra Citroen e-C4 ile elektrikli otomobil pazarında önemli bir model olacağına inanıyorum.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?