USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000

Chery 5 yıl sonra geri geldi

20-03-2023

Türkiye pazarına ilk olarak 2008 yılında giren, fakat um­duğunu bulamayınca 2017’de pazardan çıkma kararı alan Çinli otomobil üreticisi Chery, 5 yıllık bir aranın ardın­dan Türkiye’ye geri döndü.

Chery, Mart ayı içinde TIGGO 8 PRO, TIGGO 7 PRO ve OMODA 5 isimli SUV modellerinin Türkiye ürün lansmanını gerçekleştirecek. Farklı kullanıcıların beklentilerini karşılaya­bilecek çeşitlilikteki, özgün karakterleri ve özellikleriyle dik­kat çeken 3 farklı SUV model, çok yakında müşteriler ile buluşacak.

Chery TIGGO 8 PRO, 7 koltuklu yapısı, 4,7 metreyi aşan uzunluğuyla orta boy lüks bir SUV olarak model ailesi içinde en üst konumda yer alıyor. Akıllı teknolojilerin zekice uygulandığı, yüksek güç üreten 1.6 TGDI motoru ve zengin do­nanımlı lüks doku­suyla markanın Türkiye’deki amiral gemisi pozisyonun­daki TIGGO 8 Pro, SUV sınıfındaki standart­ları yeniden belirliyor. Heybetli tasarım, la­zerle fırçalanmış yüzeyleri barındıran dekoratif unsurlarla kombine edilen siyah ve kahverengi döşemeler hem dışta hem de iç mekânda üst düzey bir kalite algısı sağlıyor. Adaptif hız sabitleme, acil durum frenlemesi, şerit takip asistanı vb. pek çok işlev, TIGGO 8 PRO’nun güvenlik dona­nımında yer alıyor.

Chery TIGGO 7 PRO, hem teknik yapısı hem de modaya uygun görünümü ile seçkin şehirliler için tasarlanan lüks bir SUV olarak öne çıkıyor. C segmentindeki SUV temsilci, “Angel Wing Star” isimli ön ızgarası, Matrix LED akıllı farları, çift renkli gövdesi ve havada ası­lıymış izlenimi veren ta­vanıyla, TIGGO model ailesinin tasarım dilini koruyarak genç müşte­rilere hitap ediyor. En güncel teknolojilerle donatılan TIGGO 7 PRO, 12 inçlik LCD gösterge paneli, 10,25 inçlik merkezi bilgi-eğlence ekranı ve 8 inçlik LCD dokunmatik klima ek­ranı ile son derece modern ve yenilikçi kokpit tasarımıyla dikkat çekiyor. Chery’nin tüm dünya genelinde genç kulla­nıcıların ihtiyaçlarını tam olarak karşılama temeline dayana­rak geliştirdiği ilk küresel otomobili olan OMODA 5 ise, öncü moda akımlarından esinlenilen tasarımıyla “Cross-Car” olarak adlandırılan yeni bir segment ortaya çıkarmayı he­defliyor. Son derece kapsamlı sürüş destek sistemlerini ba­rındıran akıllı teknolojiler, yüksek sürüş performansının güvenli ve konforlu şekilde gerçekleşmesini sağlıyor.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?