Bursaspor

Transfer hamleleri başladı

Süper Lig’in tartışmasız en iyi futbolunu oynayan Bursaspor gelecek sene için transfer hamlelerine başladı.

Transfer hamleleri başladı
25-05-2015 14:42

Tarihi kongrede yeniden başkan seçilen Recep Bölükbaşı ise bu sezona kadar gelecek yılı da düşünüyor ve bombaları tek tek patlatmak için gün sayıyor. Bunun nedeni Şenol Güneş konusundaki belirsizlik. Sözleşmesi bitecek olan tecrübeli hocanın mukavelesini uzatmak için görüşmelerini sürdüren Timsah’ın patronu bu konuyu çözer çözmez yeni transferlere imza attıracak.

HERKES PEŞİNDEYDİ 

Karabükspor’daki sözleşmesi biten Ahmet İlhan’la da bir süredir devam eden flörtte mutlu sona ulaşıldı. Bir ara ismi Fenerbahçe’yle de anılan 27 yaşındaki oyuncu Bursaspor’a ‘Evet’ dedi.

Asıl bomba ise PTT 1. Lig’den. Sezonu 4. sırada bitiren Adana Demirspor’un sezona damga vuran ön liberosu Attamah da Bursa formasını giyecek. Ganalı futbolcu her mevkiide oynayabiliyor.

GÜRAY İMZAYI ATTI 

Bölükbaşı’nın ilk bombası Akhisar’daki performansıyla ismi devlerle anılmaya başlayan Güray Vural oldu. Milli takıma kadar yükselen 26 yaşındaki futbolcuyla her konuda anlaşma sağlandı, hatta önprotokol yapıldı, iş sadece imzaya kaldı. Oyuncunun kulübüyle de para artı oyuncu üzerinden anlaşıldığı öğrenildi.

Fanatik

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER