Eğitim

Parlamenter Münazara Turnuvası’nda final maçı gerçekleştirildi

Kayseri il milli eğitim müdürlüğü tarafından düzenlenen parlamenter münazara turnuvası’nın final maçı gerçekleştirildi. Kayseri il milli eğitim müdürü bahameddin karaköse, “gençler, sizler bu ülkenin en önemli değerlerisiniz” dedi.

Parlamenter Münazara Turnuvası’nda final maçı gerçekleştirildi
12-05-2024 15:31

Kayseri İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen Parlamenter Münazara Turnuvası’nın final maçı gerçekleştirildi. Maç öncesi konuşan Kayseri İl Milli Eğitim Müdürü Bahameddin Karaköse, “Gençler, sizler bu ülkenin en önemli değerlerisiniz” dedi.


Kayseri Fen Lisesi’nde düzenlenen final maçına; Kayseri İl Milli Eğitim Müdürü Bahameddin Karaköse, Melikgazi İlçe Milli Eğitim Müdürü Hacı Kaya, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Final maçı öncesi bir konuşma yapan Kayseri İl Milli Eğitim Müdürü Bahameddin Karaköse; "Liselerarası Parlamenter Münazara yarışmasının finalindeyiz. Şu anda hitap ettiğim salona baktığım zaman gelecekte bu ülkenin yöneticilerini, avukatlarını, hakimlerini, doktorlarını bu ülkeyi sırtlamış ve alıp götüren gençliği görüyorum. Sizlere baktığım zaman, gözünüzdeki ateşi ve inancı gördüğüm zaman gurur duyuyorum. Biraz sonra yarışmada finale kalan okullarımızın takımlarını hep beraber izleyeceğiz. Orada da yine hep beraber göreceğiz. Türk genci fırsat verildiği zaman neler yapabiliyor. Her platformda söylediğimiz şey şu; ‘Sizleri hayata en iyi şekilde hazırlamak istiyoruz.’ Kendinize sonuna kadar güvenin. Asla başınız yere düşmesin. Sizler bu ülkenin en önemli değerlerisiniz. Sizler geçmişini tarihini, dilini, kültürünü bilen, ona sahip çıkan ve onu yükseltecek kişilersiniz. Şuna emin olun ki istediğiniz zaman başaramayacağınız hiçbir şey yok. Yeter ki kendinize inanın” dedi.


Konuşmanın ardından başlayan final müsabakasında, finale giren her grup kendi konuları hakkında bilgiler vererek, zıt görüşleri savunan takımların fikirlerini sohbet ederek, tartıştı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER