Yaşam

Kepez’in 8 mahallesi doğal gaz konforuyla buluşuyor

Kepez belediyesi, esentepe, çamlıbel, göçerler, fatih, hüsnü karakaş, gazi, sütçüler ve göksu mahallelerin de 87 kilometrelik doğal gaz hattı çalışması gerçekleştirecek.

Kepez’in 8 mahallesi doğal gaz konforuyla buluşuyor
12-05-2024 11:11

Kepez Belediyesi, Esentepe, Çamlıbel, Göçerler, Fatih, Hüsnü Karakaş, Gazi, Sütçüler ve Göksu mahallelerin de 87 kilometrelik doğal gaz hattı çalışması gerçekleştirecek.


Kepez’in batı mahalleleri temiz enerji kaynağı doğal gaz konforuyla buluşuyor. Kepez Belediyesi, doğal gaz hattı çalışmalarını Esentepe, Çamlıbel, Göçerler, Fatih, Hüsnü Karakaş, Gazi, Sütçüler ve Göksu Mahallelerin de gerçekleştirecek. Kepez’de 87 kilometrelik doğal gaz hattı çalışması ile 8 mahalle çevre dostu enerji kaynağı ile tanışacak. Kepez Belediyesi’nin öncülüğünde yürütülen proje kapsamında, batı mahallelerinde yaşayan vatandaşlar artık doğalgazın konforunu yaşayacak. Çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte bölgedeki vatandaşlar daha ekonomik ve temiz enerji kaynağı olan doğalgazın avantajlarından yararlanacak. Kepez Belediyesi’nin hizmet çalışmaları kapsamında ilçe sakinleri doğalgazın temiz ve pratik kullanımıyla konforlu bir yaşam sürecek. Doğal gaz çalışmalarıyla bölge sakinlerinin yaşam kalitesinin artması ve doğanın korunması hedefleniyor.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER