Spor

Karşıyaka’nın 2003 doğumlu sol beki kulüplerin radarında

Karşıyaka’nın 2003 doğumlu sol beki ferdi burgaz, bu sezon gösterdiği performansla birçok kulübün radarına girmeyi başardı.

Karşıyaka’nın 2003 doğumlu sol beki kulüplerin radarında
09-05-2024 12:57

Karşıyaka’nın 2003 doğumlu sol beki Ferdi Burgaz, bu sezon gösterdiği performansla birçok kulübün radarına girmeyi başardı.


TFF 3. Lig 2. Grup’ta sezona şampiyonluk inancıyla başlayan; fakat istediği sonuçları alamayınca play-off’tan üst lig hedefine ulaşmaya çalışan Karşıyaka, play-off ilk turunda oynadığı maçında Anadolu Üniversitesine iç sahada 1-0 mağlup olarak üst lig hayallerine bu sezon da veda etti. Yeşil-kırmızılı takım bu sezon birçok genç oyuncuya süre verirken, bu oyunculardan da altyapı patentli Ferdi Burgaz, kısa bir sürede gösterdiği performansla dikkatleri üzerine başardı. İzmir ekibiyle 2023-2024 sezonunda 25 lig maçına çıkan ve iki bin 11 dakika süre alan 20 yaşındaki genç oyuncu, savunmadaki kritik müdahalelerinin yanı sıra hücuma verdiği 2 asistlik katkıyla da takımının önemli isimlerinden birisi olmayı başardı. Birçok Süper Lig kulübünün sezon başından beri takip ettiği Ferdi Burgaz için sezon içerisinde kulüplerin ilgisi olsa da, yeşil-kırmızılı ekip şampiyonluğa odaklandığı için muhtemel transfer görüşmelerine kapılarını kapatırken, sezonun tamamlanmasıyla birlikte içerisinde Süper Lig takımlarının da olduğu birçok kulüp tekrar Karşıyaka’nın kapısını çaldı ve oyuncunun durumunu sormaya başladığı ifade edildi. İzmir ekibinin de, 30 Haziran 2025 yılında sözleşmesi bitecek olan genç oyuncudan bonservis ücreti kazanıp, bir sonraki satıştan da para kazanmayı hedeflediği öğrenildi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER