Siyaset

Cemalettin Torun: Artık söz millette

AK Parti Bursa İl Başkanı Cemalettin Torun, Mudanya ilçe teşkilatının danışma meclisi toplantısına katıldı.

Cemalettin Torun: Artık söz millette
27-01-2017 21:11

İlçe danışma meclisi toplantısında konuşan İl Başkanı Cemalettin Torun, Mudanya’ya yeniden AK Parti bayrağını dikmeye hazır olduklarını belirtti.

Cemalettin Torun, mecliste onaylanan maddelerin ardından sözün artık millette olduğunu belirterek, “Güçlü Türkiye yolunda memleketimizin önünü tıkayan engelleri yok etmek maksadıyla bu yola çıktı. Sistem değişikliği meclisimizde oy çokluğu ile kabul gördü. Şimdi söz millette. Halkımız ne kadar doğru kararlar verdiğini defalarca gösterdi. Aziz milletimizin kararına sonuna kadar saygılı olup, büyük Türkiye yolunda çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.


Türkiye’nin yıllardır vesayetçi zihniyetlerden çok çektiğini anlatan Başkan Cemalettin Torun, “Bu zihniyetleri ve onların mevcut anayasamızdaki, devlet kurumlarımızdaki kalıntılarını yok etmek için, doğruları bıkmadan halkımıza anlatacağız. Son karar hep arzuladığımız gibi yine milletimizin olacaktır. Allah’ın izni ve milletimizin desteği ile büyük Türkiye yolunda adımlarımızı hızlandırarak koşmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

(İHA)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER