Sağlık

Arı zehri ile geliştirilen cilt bakım ürünleri tanıtıldı

Dr. Aslı elif tanuğur samancı

Arı zehri ile geliştirilen cilt bakım ürünleri tanıtıldı
16-05-2024 11:48

İngiltere’de gerçekleşen Natural & Organics Products Europe Fuarı, doğal ve sağlıklı ürün üreticileri ile tüketicileri buluşturdu. Kadın Girişimci Dr. Aslı Elif Tanuğur Samancı, tarafından arı zehri ile geliştirilen cilt bakım ürünleri, jürinin beğenisini kazandı.


İngiltere’de gerçekleşen Natural & Organics Products Europe Fuarı’nda düzenlenen İnovasyon Yarışması’nda 2 farklı ürünüyle finalist seçilen BEE’O Propolis’in Kurucusu ve Genel Müdürü Dr. Aslı Elif Tanuğur Samancı, Anadolu arı ürünleri ve propolisinin değerini tüm dünyaya tanıtmaya devam ettiklerini söyledi. Fuarda düzenlenen inovasyon yarışmasında iki ürünle finalist seçildiklerini aktaran Samancı, "Bu başarı hem ülkemizin dünyada temsili adına hem de firmamızın inovasyon gücünü dünyaya tanıtmak adına oldukça değerli. Arı varsa hayat var" dedi


Arı zehrinin cilt bakımı için oldukça özel ve doğal bir bileşen olduğuna dikkati de çeken Samancı, "Uzun yıllardır apiterapide kullanılıyor olmasına rağmen arı zehriyle cilt bakım formülasyonları geliştirme ile ilgili herhangi ürün, dünya pazarında bulunmuyordu. Doktora çalışmamın da bir ürünü olan BEE’O Apibeauty Arı Zehirli Anti-Aging ürünler, bu alanda ilklere imza attı. Ardından da arı zehrinin literatürdeki faydalarını göz önünde bulundurarak yeni ürün geliştirme çalışmalarımızda arı zehirli dermokozmetik ürünlere daha geniş bir alan açtık" ifadelerine yer verdi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER