Spor

Altınordu son 5 maçta 1 gol attı

TFF 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Altınordu, ligde oynadığı son 5 maçta sadece 1 gol kaydetti. Kırmızı-lacivertli ekip, bu süreçte ise kalesinde toplam 5 gol gördü.

Altınordu son 5 maçta 1 gol attı
17-12-2023 13:31
17-12-2023 14:06

TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta 13 puanla düşme hattında yer alan Altınordu, son haftalarda skor üretimi konusunda da sorunlar yaşamaya başladı. Son 5 lig maçında Erokspor, Afyonspor, Diyarbekirspor ve Yeni Mersin İdman Yurdu’na karşı skor üretemeyen İzmir temsilcisi, bu süreçte sadece Vanspor FK’ya karşı 1 gol üretmeyi başardı. Böylece kırmızı-lacivertliler, toplam 16 golle bu sezon ligdeki 19 takım arasında en az gol atan takımlar arasında yer alıyor.

Emre Oymak, geri dönüyor

Altınordu’da Altar Han ve Furkan Yöntem’in yaşadıkları sakatlık nedeniyle sezonu kapatması moralleri bozarken, 3 haftadır sakatlığı sebebiyle kadroda yer almayan Emre Oymak’ın iyileşmesi Teknik Direktör Atilla Küçüktaka ve ekibini sevindiren bir gelişme oldu. Diyarbekirspor, Vanspor FK ve Yeni Mersin İdmanyurdu müsabakalarında forma giyemeyen 22 yaşındaki oyuncunun oynamaya hazır hale geldiği öğrenildi. Emre Oymak’ın şans verilmesi halinde ise hafta içi oynanacak Karacabey Belediyespor maçında forma giymesi bekleniyor.

Öte yandan genç oyuncu bu sezon 11 maçta forma giyerken sadece 1 gol kaydetme başarısı gösterdi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER