USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Sağlık

Obezite okulu ekibi ve danışanları sağlık için yürüdü

MERKEZEFENDİ DEVLET HASTANESİ OBEZİTE EKİBİ TARAFINDAN OBEZİTE OKULU DANIŞANLARINA VERİLEN EĞİTİMLERİN SON MODÜLÜ TAMAMLANDI. EĞİTİM SONRASINDA İDARECİLERİN DE KATILIMIYLA HASTANE ÇEVRESİNDE FARKINDALIK YÜRÜYÜŞÜ YAPILDI.

Obezite okulu ekibi ve danışanları sağlık için yürüdü
09-06-2023 13:17
Google News

Merkezefendi Devlet Hastanesi Obezite Ekibi tarafından obezite okulu danışanlarına verilen eğitimlerin son modülü tamamlandı. Eğitim sonrasında idarecilerin de katılımıyla hastane çevresinde farkındalık yürüyüşü yapıldı.


Fazla kilolarından dolayı Merkezefendi Devlet Hastanesi Obezite okuluna başvuran danışanların, 3 modül halinde planlanan eğitimlerinin son modülü de tamamlandı. 70 danışanın eğitim alarak zayıfladığı okulda, Dahiliye Uzmanı Dr. Burcu Almacan İnce tarafından verilen eğitim sonrası hastane bahçesinde farkındalık yürüyüşü yapıldı. Yürüyüşe obezite okulu danışanları ve obezite ekibinin yanı sıra hastane idarecileri de katılarak destek oldu. Danışanlar ve idareciler, “Sağlıklı yaşamak için harekete geçin”, “Yürüyüş en kolay yoldur. Üşenme, erteleme, vazgeçme” gibi pankartlarla hastane bahçesinde yürüyüş yaptı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
Bursa Gazete Manşetleri
PUAN DURUMU TÜMÜ