USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Bursa

Kılıçdaroğlu Bursa’dan seslendi: 'Sinan Ateş’in katillerini bulacağım'

Kemal Kılıçdaroğlu Sivas'tan Bursa'ya geldi. Kılıçdaroğlu, "Benim adım Kemalse Sinan Ateş'in katillerini bulup kulaklarından tutup adalete teslim edeceğiz! Hiç kimse endişelenmesin. Aynı şekilde Gaffar Okkan'ın katillerini bulup kulaklarından tutup adalete teslim edeceğiz!" ifadelerini kullandı.

Kılıçdaroğlu Bursa’dan seslendi: 'Sinan Ateş’in katillerini bulacağım'
11-05-2023 18:35
11-05-2023 20:07
BURSA
Google News

Kemal Kılıçdaroğlu Bursa'da

Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu Sivas'tan Bursa'ya geldi.
Millet İttifakı'nın Gökdere'de saat 16.00'da başlayacak mitingi için Kemal Kılıçdaroğlu özel jetle Yenişehir Havalimanı'na iniş yaptı.

15.30'da havalimanına inen Kılıçdaroğlu'nu partililer ve CHPli milletvekilleri karşıladı.

Kılıçdaroğlu daha sonra miting için vip minibüsle Bursa'ya hareket etti.

Mitingde Kılıçdaroğlu’na Cumhurbaşkanı Yardımcısı adayları Mansur Yavaş, Ali Babacan, Ahmet Davutoğlu ve Temel Karamollaoğlu da eşlik edecek.

Polis ekiplerinin yoğun güvenlik önlemleri aldığı Gökdere Meydanı bayraklarla süslenerek Kılıçdaroğlu’nun Bursalılara sesleneceği sahne ve dev ekranlar kuruldu.

KILIÇDAROĞLU’NDAN SİNAN ATEŞ’İN AİLESİNE ZİYARET

Ayrıca Kılıçdaroğlu miting öncesi Sinan Ateş’in baba evini ziyaret ederek Ateş’in ailesiyle görüştü.

Cumhuriyet Halk Partisi Bursa İl Başkanlığı mitinge tüm Bursalıları davet etti.

Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu Sivas’tan Bursa’ya geldi. Gökdere Meydanı’nda gerçekleştirilecek olan mitinge Bursalılar da yoğun katılım gösterdi.

‘GENÇLERE SÖZÜM VAR, BU ÜLKEDE ÖZGÜRCE YAŞAYACAKSINIZ’

Türkiye’yi beraber inşa edeceğiz. Gençler size bir sözüm var, attığınız tweetlerden dolayı kimse kapınıza dayanmayacak, bu ülkede özgürce yaşayacaksınız.

Bursa’nın yeşilliği büyük ölçüde kayboldu, bütün kentler yaşanabilir kent olacak, huzur olacak, güzel Türkiye’nin her coğrafyası mutlulukla dolacak, beraber bu ortamı yaratacağız.

‘GEÇTİĞİMİZ SEÇİMLERDE AK PARTİ’YE OY VEREN BİR KARDEŞİMİZİ DE İKNA EDECEKSİNİZ’

Sizlerden söz istiyorum. Sandığa giderken geçtiğimiz seçimlerde AK Parti’ye oy veren bir kardeşimizi de ikna edeceksiniz. ‘Bizim evlatlarımızın işi yok, asgari ücretlilerin hali ortada, gel kardeşim Kılıçdaroğlu’nu Cumhurbaşkanlığı koltuğuna oturtalım’ diyerek ikna edeceksiniz, en az bir kişiyi ikna ederek sandığa gideceksiniz.”

Demokraside büyük aksamalar olduğunu söyleyen Kılıçdaroğlu, gençlere ve kadınlara seslenerek bu ülkeyi miras bırakacaklarını da sözlerine ekledi. Kılıçdaroğlu, en geç iki yıl içinde Suriyelilerin de ülkelerine döneceği sözünjü verdi.

Kılıçdaroğlu sözlerine şöyle devam etti:

“Bizler ırkçılık yapmadan, onların huzurunu kurarak ülkelerine göndereceğiz. Bizler onların kendi ülkelerinde huzurla yaşamasını isteriz, ülkemize gelebilirler ama turist olarak.

Mitingde sahneye çıkan Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu açıklamalarda bulundu.

Mitingde sahneye çıkan Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu açıklamalarda bulundu

İşte Karamollaoğlu’nun konuşmasından öne çıkanlar:

Fazla bir zaman kalmadı inşallah bu yönetim pazar günkü seçimle değişecek.

Bir kişi konuşuyor, müzakere etmem mümkün değil.

Adalet yoksa bir ülkede barış olmaz. Tek başına adalet de yetmez. Mutlaka ülkeyi yönetenler masraftan kaçınmalı, yolsuzluğa tevessül etmemeli. Yanlış yatırımlarla milletin

Saraylarda oturanlar milletin derdinden anlamaz. Dünyayı bile görmekten acizler.

Bir saray da yetmiyor. Yazlığı ayrı, kışlığı ayrı mevsimlik sarayları var. Biz bu sistemi değiştirelim bakın problemler nasıl çözülüyor.

Ben parayı nereden bulacağımızı düşünmüyorum bile. İsraf, yolsuzluk, yanlış yatırımları bir kenara koyun devletin hazinesinde milyarlarca liranın biriktiğini görürsün.

Sistem değişmediği sürece 6 ay sonra yine insanlar aç kalacak.

Bu sistem değişmeden insanımızın yüzünün gülmesi mümkün değil.

Tüm komşularımızla dost olacağız ama sınırlarımızı da değiştirmeyeceğiz.”

Karamollaoğlu’nun ardından sahneye DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan çıktı

İşte Babacan’ın konuşmasından öne çıkanlar:

Bu ne güzel coşku, bu ne güzel heyecan. Bu coşku demokrasinin sesinin coşkusu. Bursa demokrasinin ayak seslerini duyuyor değil mi? Bu yaklaşan bayramın heyecanı. Depremi unutmadık, unutturmayacağız. Herhangi bir afette bu millet, hükümete güvenmiyor. Ne zaman felaket geliyor o zaman eksiklik ortaya çıkıyor. 6 Mayıs’ta millet enkaz altında can çekişirken, donarken hükümet felç oldu. 

 Sizler tek bir kişinin sözüne kaderinizi bırakmazsınız. Bu ülkenin kaderini tek bir kişiye Erdoğan’a teslim etmeyin.

GELİN HEP BİRLİKTE BU BOZUK DÜZENİ DEĞİŞTİRELİM

Bizler birleşerek güçleneceğiz. İlk turda bu işi bitireceğiz. Bizler uzlaşmayı tam merkezimize koyduk omuz omuza çalışarak kazanacağız. Hata üstüne hata yapan bir yönetim var bu insanlar deneme tahtası değil. Türkiye 1’den büyüktür 86 milyon 1’den büyüktür.

200 liralık banknot bugün 9 dolar ediyor. 134 dolarken bu değere düştü. Bunun değerini kim çaldı kim aldı paramızın değerine ne oldu. Bu enflasyon var ya modern ekonomi döneminin en büyük hırsızlık aracıdır. Milyonların cebinden enflasyonla çalarsınız. 

Üç gün sonra bu hükümeti müsait bir yerde indireceğiz. Hukuk olmadan olmaz. Ne kadar hukuk, adalet, demokrasi o kadar ekonomi.”

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu’nun konuşmasından öne çıkanlar:

“Güya teröristler bize destek veriyormuş. Eğer terör örgütüyle alamızı görüyorsanız soruşturma açın ama Öcalan’ı kim TRT’ye çıkarıyorsa, İmralı’dan mektup getiriyorsa terörle iş birliği yapan odur. Yabancı bir devlet başkanından ‘Aptal olma’ mektubu alanlar gidecek, Türkiye’nin onurunu yaşatanlar gelecek. Osman Öcalan’ı televizyonlara çıkaranlar gidecek. Bursalılar burada toplananlara kim kafir diyebilir? Dinimizi, Diyanet’i kullanarak kimse yalan söylemesin. Gerçek din ve vicdan özgürlüğünü getirmeye var mıyız? Hiçbir savunma sanayii tesisi durmayacak. Bunların yolsuzluk düzeni gidecek, siyasi ahlak düzeni gelecek. İmar, faiz ve uyuşturucu baronlarını göndereceğiz.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
Bursa Gazete Manşetleri
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3493+59
2Fenerbahçe3489+58
3Trabzonspor3355+13
4Başakşehir FK3452+7
5Beşiktaş3451+5
6Kasımpaşa3449-3
7Sivasspor3448-4
8Çaykur Rizespor3348-6
9Antalyaspor33450
10Alanyaspor3345-3
11Adana Demirspor3441+2
12Samsunspor3439-7
13MKE Ankaragücü3337-3
14Kayserispor3337-10
15Konyaspor3436-14
16Gaziantep FK3334-13
17Fatih Karagümrük3333-5
18Hatayspor3433-10
19Pendikspor3330-31
20İstanbulspor3316-35