USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Eğitim

Bulanık’ta ‘Kurumlar Arası Voleybol Turnuvası’ sona erdi

Muş’un bulanık kaymakamlığı ve bulanık gençlik ve spor ilçe müdürlüğü bünyesinde dördüncüsü düzenlenen ‘kurumlar arası voleybol turnuvası’ sona erdi.

Bulanık’ta ‘Kurumlar Arası Voleybol Turnuvası’ sona erdi
07-03-2024 09:48
Google News

Muş’un Bulanık Kaymakamlığı ve Bulanık Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü bünyesinde dördüncüsü düzenlenen ‘Kurumlar Arası Voleybol Turnuvası’ sona erdi.


Bulanık’ta 21 takımın yer aldığı voleybol turnuvasında final maçını Bulanık Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Oğuzhan Ocak, kurum amirleri ve çok sayıda taraftar izledi. Final maçını Bulanık İlçe Emniyet Müdürlüğünü 3-1 yenerek şampiyon olan Bulanık İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü takımı kazanırken, kupasını Kaymakam Ocak’ın elinden aldı.


Bulanık Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Oğuzhan Ocak, turnuvanın güzel maçlara sahne olduğunu belirterek, “Bizler de maçları takip ettik. Bulanık için önemli bir organizasyondu. Bulanık’ta etkinliklerimiz devam edecektir. Güzel bir kalabalık, bu yoğun ilgilere sesiz kalmayacağız, bu etkinlikleri gerçekleştirmeye devam ediyoruz. Finalde şampiyon olan takımımızı ve dereceye giren diğer takımlarımızı tebrik ediyorum. Bu tür organizasyonları devam ettireceğiz” dedi.


Turnuvada ikinci olan Bulanık İlçe Emniyet Müdürlüğü Voleybol Takımı, kupasını Cumhuriyet Başsavcısı Aytekin Tetik’ten, üçüncü olan Gençlik ve Spor Voleybol Takımının kupasını İlçe Emniyet Müdürü Aytaç Tefek ve dördüncü olan İlçe Gençleri de kupasını İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Kazım Tüysüz’den aldı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
Bursa Gazete Manşetleri
PUAN DURUMU TÜMÜ