Korona ve kalp temizliği

Hepimiz ciddi anlamda tedirginiz. Korona virüsünün ülkemize de gelmiş olmasıyla beraber, bu tedirginliğimiz de her geçen gün artıyor.

Erdoğan DOĞU

4 yıl önce

Şu an için bir aşısı ya da ilacı yok. Uzmanlar kişisel temizliğin çok önemli olduğunu vurguluyor. '' Temizlik imandan gelir '' anlayışını benimsemiş olan bizler, ülke olarak bu önlemi  yeterince uyguluyoruz bence...

Bu yazımı çok uzatmak istemiyorum aslında. Sadece bir soru sormak, bir konuyu gündeme getirmek istiyorum.

Tüm dünya devletleri olağan üstü tedbirler almaya başladı. İleri ki günlerde elbette bu virüsün aşısı da bulunacaktır, vaka sayısı minimize edilecektir.

Korona virsünün çaresi elbet bulunacak. Ellerimiz, yüzümüz, bedenimizi temiz tutabaliriz.

Ya kalbimizi?

Bu kriz ortamlarını fırsata çevirmek isteyenler, bire aldığını beşe satmak isteyenler, milletin sağlığını ya da faydalanmasını değil de ceplerini düşünenler için bir aşı bulunabilecek mi acaba?

Bence fiziksel temizlik kadar  kalp temizliği de önemli. Hemde sadece Korona virüsünün gündemi oluşturduğu zamanlarda değil... Tüm insanlık tarihi boyunca kalp temizliği önemli.

Korona virüsü sonrasında fırsatçılığın da aşısının bulunması ve dünyamızda temiz kalpli insanların her geçen gün artması dileği ile.

 

 

YAZARIN DİĞER YAZILARI