"Sevişme sahnelerine eşim karışmaz"

Dünyaca ünlü başarılı oyuncu Nicole Kidman, soru gelmesi üzerine müzisyen eşi Urban'ın sevişme sahnelerinden rahatsız olup olmadığını anlattı. Kidman, eşinin sevişme sahnelerinden rahatsız olmadığını, ayrıca kendisine karışma hakkı olmadığını belirtti.

Magazin - 3 yıl önce

Rol aldığı filmlerde gösterdiği başarılı performanslar nedeniyle sinema dünyasının önde gelen isimleri arasında yer alan 54 yaşındaki oyuncu Nicole Kidman, olay yaratan sevişme sahnelerine eşinin nasıl baktığını anlattı. Güzel oyuncu, eşinin de bir sanatçı olduğunu hatırlatarak, kendine karışmadığını ifade etti. Kidman, müzisyen eşi Urban için "Benim kocam da sanatçı, bu yüzden bütün bunları anlıyor. Ayrıca bu konuda bana karışmaz" dedi.

"SETTE NE YAPTIĞIMI ÇOK DA BİLMİYOR"

Ünlü oyuncu, kocası Keith Urban'ın, ekranda ya da perdede gördüğü o sahnelerin, nihayetinde şovun bir parçası olduğunu bildiğini de sözlerine ekledi. Kidman "Kocam Keith, benim sette ne yaptığımı da çok fazla bilmiyor" diye konuştu. Nicole Kidman son olarak The Undoing adlı dizide Hugh Grant ile Big Little Lies adlı dizide de Alexander Skarsgard ile önemli rolleri paylaşıyordu.

"FARKLI TÜRDEN BİR İLİŞKİMİZ VAR"

Kidman ile Skarsgard, 2018'deki Emmy töreninde herkesi şaşırtan bir yakınlık sergilemişti. Birbirlerini öpücüklere boğan Kidman ve Skarsgard, uzun süre konuşulmuştu. Kidman o dönemde dizinin setinde rol gereği çok yoğun anlar yaşadıklarını belirterek "Aramızda güven ve dürüstlüğe dayalı bir iletişim var. Yani bir başka deyişle Alexander ile farklı türden bir ilişkimiz var" diye konuşmuştu.

"ÇIĞLIK SESLERİM DAHA RAHATSIZ EDİCİ GELİYOR"

O dönemde Skarsgard ile aralarında güvene dayanan başka tür bir ilişki olduğunu belirten Kidman, kocası Keith Urban'ın, dizideki sevişme sahnelerinden değil, şiddet içeren sahnelerden rahatsız olduğunu belirtmişti.Kidman "Keith diziyi seyrettiğinde rahatsız oLdu. Ben rol gereği çığlık atarken ya da ağlarken sanki buna tepki göstermesi gerekiyormuş gibi hissettiğini anlattı" diye konuşmuştu.

KIZLARININ BAKIMLARINI BERABER ÜSTLENİYORLAR

Rol aldığı Days of Thunder adlı filmle Hollywood'daki kariyerinde önemli bir dönemece giren Nicole Kidman, Tom Cruise ile olan ilk evliliğini sonlandırdıktan sonra Keith Urban ile evlenmişti. Kidman, tanınmış bir müzisyen olan Keith Urban ile evlilik hayatıyla ilgili de konuştu. Kidman, iki kızlarının bakımı açısından Urban ile çalışma programlarını ayarladıklarını da sözlerine ekledi.

HAMİLE OLDUĞUNU KİMSE GÖRMEMİŞTİ

Nicole Kidman ile Keith Urban'ın ilk kızı Sunday 13 yaşında. Çiftin, şu anda 10 yaşında olan küçük kızı Faith dünyaya geldiğinde ise herkes şaşırmıştı. Çünkü Kidman'ın hamile olduğunu kimse görmemişti. Sonradan Faith'in, taşıyıcı anne yöntemiyle dünyaya geldiği ortaya çıktı.

EVLATLIK ÇOCUKLARIYLA İLGİLENMEMESİ ELEŞTİRİLMİŞTİ

Nicole Kidman, Tom Cruise ile evliyken Isabella ve Connor adında iki çocuk evlat edinmişti. Cruise ile Kidman 1990'da evlenip 2001'de boşandı. Şu anda 28 yaşında olan Isabella ile 26 yaşındaki Connor ile Cruise'dan boşandıktan sonra çok fazla görüşmedi Kidman. Güzel oyuncu, iki evlatlık çocuğuyla hiç ilgilenmediği için çok eleştirilmişti. Fakat bu durumun, Tom Cruise'un iki çocuğu, Scientology tarikatının kurallarına göre yetiştirmesinden ve Kidman'ın da artık tarikatın üyesi olmamasından kaynaklandığı ileri sürülmüştü.

BİRÇOK KEZ ESTETİK MASASINA YATTI

ABD doğumlu Avustralyalı yıldız Nicole Kidman, Hollywood'un en uzun kadın yıldızlarından biri olarak tanınıyor. 1.80 cm boyundaki Kidman, sık sık yüzüne estetik müdahaleler yaptırdığı için de eleştiriliyor.

14 YAŞINDA OYUNCULUĞA BAŞLADI

1967 yılında Honolulu'da dünyaya gelen Nicole Kidman, biyokimyager olan babasının işi nedeniyle 10 yaşına kadar ABD ve Avustralya arasında büyüdü. Sonra tüm aile Avustralya'ya taşındı. 10 yaşında drama okuluna başlayan Kidman, 14 yaşında da bir yandan okurken bir yandan oyunculuk yapmaya başladı.

DAYS OF THUNDER DÖNÜM NOKTASI OLDU

1983 yılında Bush Christmas ile Avustralya'da profesyonelliğe adım atan Kidman, Philip Noyce'un yönettiği 1989 tarihli Dead Calm ile dikkatleri üzerine çekti. Bir yıl sonra Tom Cruise ile birlikte önemli rolleri paylaştığı Days of Thunder ise onun için bir dönüm noktası oldu. Ardından çok sayıda film geldi. Kidman, Saatler (Hours) adlı filmde ünlü yazar Virginia Woolf'u canlandırarak En İyi Kadın Oyuncu dalında Oscar kazandı. Kidman, çok sayıda başarılı ve yüksek gişe rekorları elde eden filmlerde rol aldı.

Haftanın Öne Çıkanları

Merve Taşkın'ın 'Seks müzesi'nde verdiği pozlar başına dert oldu!

2021-08-07 13:04 - Magazin

Bursaspor'da Altyapı Antrenörleri İçin İmza Töreni Düzenlendi

2021-08-10 23:59 - Bursaspor

18 yaşındaki kız 2 kişinin tecavüzüne uğradıktan sonra intihar etti

2021-08-08 16:19 - Gündem

Bursa'nın inci uzmanı

2021-08-07 13:21 - Yaşam

"Sevişme sahnelerine eşim karışmaz"

2021-08-11 22:08 - Magazin

"Daha da açık giyineceğim"

2021-08-10 12:32 - Magazin

LİMAK Enerji Uludağ Elektrik'ten bursa.com'a ziyaret

2021-08-11 17:29 - Bursa

Deren Talu estetik harikası çıktı

2021-08-07 14:20 - Magazin

A101'den çalışanlarına insanlık dışı muamele

2021-08-08 19:20 - Ekonomi

Türkiye'yi ayağa kaldıran tecavüz olayında...

2021-08-10 22:01 - Gündem

İlgili Haberler

Türkiye ve Hollanda’nın yüzyıllık dostluğu Hierapolis’te kutlandı

11:14 - Magazin

Hisarcık MYO’da müzik gecesi

11:09 - Magazin

Enduro motosiklet tutkunu genç düğününde sahnede şov yaptı

11:04 - Magazin

Ünlü şarkıcı Lara konser verdi, izdiham yaşandı: Binlerce vatandaş meydana sığmadı

03:29 - Magazin

Choppercıların mutlu günü

19:06 - Magazin

Günün Manşetleri

TSK Mehmetçik Vakfı’nın kurban bağış bedelleri belli oldu

09:45 - Gündem

Bursa'da güvenlik görevlisine saldıran yabancı uyruklular sınır dışı edildi

09:38 - Bursa

CHP'li Vekil Gürer: Bozuk et nasıl ithal edildi?

09:18 - Gündem

Ünlü modacı Siren Ertan'dan Bursalı kadınlara: Şık olmak kültürdür!

09:08 - Bursa

Bursa AK Parti Milletvekili Ahmet Kılıç trafik kazası geçirdi: Kazada 4 yaralı 1 ölü

08:43 - Bursa