Müge Anlı'da kan donduran gelişmeler!

Magazin - 4 yıl önce

Müge Anlı Zehra Topdağ cinayeti hakkında SON DAKİKA gelişmesi! Anne, canlı yayında itiraflarda bulundu!ATV ekranlarının sevilen programı Müge Anlı ile Tatlı Sert'te bir süredir işlenen Zehra Topdağ cinayeti araştırılıyor. Şanlıurfa'nın Harran ilçesine bağlı Akdilek Köyü'nde 25 Ocak 2014 günü 6 yaşındaki küçük kız Zehra Topdağ kayboldu. Ailesi ve jandarma ekipleri tarafından her yerde aranan küçük kızın cesedi bulundu. Ertesi gün evlerinin arkasındaki bir arazide çuvalın içinde bulunan küçük kızın cinayetindeki katil zanlısı ya da zanlıları aradan 6 yıl geçmesine rağmen hala bulunamadı. Ailesi küçük kızı kimin ya da kimlerin öldürdüğünü öğrenmek için Müge Anlı'ya başvurdu. Bugün yayınlanan canlı yayından Zehra Toğdağ cinayetine ilişkin son dakika haberleri geldi. 6 yaşındaki küçük kızın cinayetine ilişkin esrarengiz sır perdesi aralanırken stüdyoda bulunanların açıklamaları şoke etkisi yarattı. Öte yandan Kadriye Hanım'ın canlı yayında yaptığı son dakika itirafları herkesin ağzını açıkta bıraktı. İşte Müge Anlı Zehra Topdağ cinayetine ilişkin detaylar!Müge Anlı her gün bir cinayetin aydınlanmasını sağlıyor. Bir süredir işlenen Zehra Topdağ cinayetine ilişkin ise son dakika haberleri geldi. Canlı yayına katılan anne Kadriye Hanım, flaş iddialarda bulunurken stüdyo karıştı. Evli iken Mehmet Anar isimli biri ile birlikte olduğunu itiraf eden kadına cevap olarak canlı yayına katılan Mehmet Anar iddiaları reddetti. 2014 yılında Şanlıurfa'nın Harran ilçesine bağlı Akdilek Köyü'nde kaybolan 6 yaşındaki küçük kızın cesedi ertesi gün evlerinin arkasındaki bir arazide çuvalın içinde bulunmuş ve katil ya da katillerinin bulunması için ailesi stüdyoya gelmişti. Peki; Zehra Topdağ'ın katili kim?

İşte Müge Anlı Zehra Topdağ cinayetine ilişkin son dakika detaylar!

6 YAŞINDAKİ ZEHRA'NIN ÖLÜMÜNDEKİ İZLER KİMİ İŞARET EDİYOR?

Canlı yayına katılan Zehra'nın annesi Kadriye stüdyoda şoke eden açıklamalarda bulundu. Kadriye'nin ilişki yaşadığı ve hamile kaldığı iddia edilen Mehmet Anar telefon ile canlı yayına bağlandı. Kadriye'nin iddiasına göre; Mehmet Anar'ın Kadriye'yi başkası ile evli iken hamile bırakması ve Zehra'nın babasının Mehmet Anar olduğu yönündeydi. Üstelik eşinden ayrılmasına sebep olduğu iddia edilen bu durum için Mehmet Anar'ı suçlayan Kadriye Hanım' a karşılık Mehmet Anar suçlamaları kabul etmedi. 2011 yılında dedikodu çıktığı ve böyle bir şey olmadığını söyleyen Mehmet Bey'e stüdyodakiler tepki gösterdi ve yalan söylediğini iddia ettiler.

Kadriye Hanım canlı yayında Ahmet Bey ile evli iken Mehmet Anar ile çıktığını itiraf etti. Köyde buluştuklarını söyleyen Kadriye Hanım, oradaki boş bir evde buluştuklarını iddia etti. Küçük kızın katili ise henüz bulunamadı.

Müge Anlı’da araştırılan Zehra Topdağ cinayetinde şok gelişme! “İçinizden biri katil...”

Müge Anlı'da araştırılan 6 yaşındaki Zehra Topdağ cinayetinde flaş gelişme yaşandı. 6 yıl önce Şanlıurfa'nın Harran ilçesine bağlı Akdilek Köyü'nde kaybolan ve ailesi tarafından her yerde aranan Zehra'nın cesedi ertesi gün evlerinin arkasındaki boş arazide bir çuvalın içinde bulundu. Kızlarının katilinin bulunması için Müge Anlı'ya başvuran ailenin canlı yayında anlattığı detaylar kan dondurdu. Müge Anlı'nın canlı yayında söylediği Müge Anlı'nın, "Katil içinizden birisi biliyorsunuz değil mi?" sözleri tüyler ürpertti. Peki 6 yaşındaki Zehra Topdağ'ı kim öldürdü? İşte 6 Mart Pazartesi günü Müge Anlı canlı yayınında yaşananlar...

ZEHRA TOPDAĞ CİNAYETİNDE İZLER KİMİ İŞARET EDİYOR?Müge Anlı ve ekibi, 6 yaşındaki Zehra Topdağ'ın katilini arıyor. 6 yıl önce Şanlıurfa'da Akdilek Köyü'nde öldürülen Zehra Toğdağ'ın ölümüyle ilgili detaylar kan dondurdu. 25 Ocak 2014 günü sabah saatlerinde kaybolan ve ertesi gün evlerinin avlusunda bir çuvalın içinde cesedi bulunan Zehra Topdağ'ın katili kim? Şüphelerin odağındaki isim Kadriye, Müge Anlı canlı yayınında konuştu.6 yaşındaki Zehra, Şanlıurfa'nın Harran ilçesine bağlı Akdilek Köyü'ndeki evlerinden bir anda kayboldu. Sabah saatlerinde kaybolan küçük kızı son göre kişi ise yengesi Kadriye Hanım'dı. Bir çuvalın içinde öldürülmüş olarak bulunan ve 5 dakika önce öldürüldüğü tespit edilen Zehra'yı son gören kişi olan Kadriye Hanım Müge Anlı canlı yayınına katıldı.Şüphelerin odağında olan Kadriye Hanım, ortaya atılan iddiaları kabul etmezken Müge Anlı, stüdyodaki Topdağ ailesine sözleriyle dikkat çekti.  "İÇİNİZDEN BİRİ KATİL!"

ATV'de yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında şaşırtan diyaloglar ekranlara geldi. Programda Müge Anlı, Topdağ'ın yakınlarına "İçinizden biri katil biliyorsunuz değil mi?" dedi.Müge Anlı, küçük Zehra'nın, evden birinin öldürdüğüne dikkat çekti. Çünkü jandarma ekipleri arama yaptığında 6 yaşındaki kız hiçbir yerde bulunamadı ancak komutanın evleri de aramak istemesi üzerine katil korktu ve küçük Zehra'yı öldürüp çuvalın içine koyduktan sonra avluya bıraktı. Bu sebepten de Zehra Topdağ'ın cesedi bulunduğunda yaklaşık 5 - 6 dakika önce can verdiği ortaya çıktı.  Şanlıurfa'nın Harran ilçesine bağlı Akdilek Köyü'nde 25 Ocak 2014 günü sabah saatlerinde 6 yaşındaki Zehra Topdağ kayboldu. Ailesi onu her yerde ararken ertesi gün evlerinin arkasındaki boş arazide bir çuvalın içinde boğularak öldürülmüş halde bulundu.

Aradan 6 yılı aşkın bir süre geçti Ancak küçük kızın katili hala bulunamadı. Şimdi ağabeyleri Cuma ve Hümeydi Topdağ kardeşlerinin katilinin bulunmasını istiyor.  MÜGE ANLI'YA KONU OLAN ZEHRA TOPDAĞ NASIL ÖLDÜ?Zehra, kaybolduğu gün evde iki ağabeyinin eşleri ve üvey annesi vardı. Kendi annesi iğne yaptırmak için bir akrabalarına gitmişti. Zehra ise avluda oynuyordu. Zehra'nın kaybolduğu akşam yemeği için toplanılması sırasında fark edildi. Herkes gelmişti ancak Zehra ortalıkta yoktu.

Ardından aile, durumu jandarmaya bildirdi. Küçük kızı aranmaya başladı. Ertesi sabah ise evinin arka tarafındaki boş arazide amcası İsmail tarafından, bir çuvalın içinde boğularak öldürülmüş halde bulundu.Ailenin bu olayda şüphelendiği tek bir isim vardı. O da ağabey Hümeydi'nin eşi Kadriye'ydi.Akılalmaz olay! Rögar kapağının altından öyle bir şey çıktı ki... İki yüzlü insanın hikayesi kan donduruyor! Herkes korkup kaçıyordu... O dönemde ağabey Hümeydi askerdeydi. Kadriye kayınvalidesi ve Zehra ile birlikte kalıyordu. Zehra'nın ölümünden sonra Kadriye'nin tavırlarında değişiklikler başladı.

Şüpheli tavırlar sergiliyordu. Üstelik olaydan kısa bir süre sonra Kadriye'ye ait gizli bir telefon ortaya çıktı. Kadriye'nin bir sevgilisi vardı. Bu durum ailenin şüphelerini daha da güçlendirdi.

 Ortaya çıkan bu gerçekler üzerine Hümeydi eşinden boşandı. Ancak ailenin şüpheleri hiçbir zaman son bulmadı.  Aile, 6 yaşındaki Zehra'nın yengesi Kadriye'yi uygunsuz bir şekilde gördüğü ve bu yüzden öldürüldüğünü düşünüyor.

Haftanın Öne Çıkanları

Erdem: “Başkan Dündar’ı Cesaretinden Dolayı Kutluyorum”

2020-03-09 20:43 - Yerel Haberler

İyi kalpli Pau'dan gerçekler..."Darp ediliyordu"

2020-03-06 01:30 - Magazin

Sevda Demirel cinsiyet değiştiren Doruk Doğrusöz ile cinsel hayatını anlattı

2020-03-09 14:37 - Magazin

Müge Anlı'da kan donduran gelişmeler!

2020-03-11 00:23 - Magazin

Bursa'nın Afrikalı kuaförü

2020-03-07 13:06 - Bursa

Ece Erken Bircan Bali Beyaz TV Söylemezsem Olmaz'dan kovuldular iddiası

2020-03-09 00:18 - Magazin

Barış Akarsu'nun kız kardeşi yoğun bakımda

2020-03-06 20:03 - Magazin

Gülben Ergen yine yenileniyor!

2020-03-07 13:25 - Magazin

Türkiye'nin en zengin 100 ismi

2020-03-07 17:59 - Ekonomi

Ezgi Mola'nın annesine estetik şoku

2020-03-10 15:33 - Magazin

İlgili Haberler

Güzel Sanatlar Lisesinden Türk müziği ve Türk Halk müziği ziyafeti

12:46 - Magazin

Tesettür mayo defilesinde Halima Aden rüzgarı esti

11:37 - Magazin

54 dizi ve 11 film yapan Birol Güven: "Hiçbirini beğenmiyorum. Bugün yazsam, böyle yazmam"

12:00 - Magazin

(ÖZEL) Öğrencilere yönelik amatör çalgı festivali

09:58 - Magazin

Madonna rüzgarı: Konseri 1,6 milyon kişi izledi

14:44 - Magazin

Günün Manşetleri

Bursa Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Kolaylı: Basına yönelik saldırılar son bulmalı!

17:45 - Bursa

"Arapça değil Türkçe konuş" deyince bir öğretmen öldürüldü!

17:45 - Bursa

Türkiye'yi ayağa kaldıran yabancı uyruklu öğrencinin okul müdürünü öldürmesinin detayları

17:27 - Gündem

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Azerbaycan Başbakanı Asadov’u kabul etti

16:55 - Gündem

Bursa Nilüfer Spor Şenlikleri’nin en özel etkinliği

16:15 - Bursa