Müge Anlı'da Bursa'da yaşanan olay için söylenenler kan dondurdu...

 Alaçatı'da aşçılık yaparken Derya Altun ile tanışan Kavuk'tan uzun süreden beridir haber alınamıyordu.

Bursa - 6 ay önce

 Alaçatı'da aşçılık yaparken Derya Altun ile tanışan Kavuk'tan uzun süreden beridir haber alınamıyordu. Yusuf'un kaybına ilişkin tüm şüpheler Derya ve Harun'a çevrilmiş durumdayken, genç aşçının görüştüğü son isim olarak dikkat çeken Arsen Bey, Yusuf'un tehdit mesajları aldığını dile getirdi. Öte yandan bugün canlı yayına bağlanan bir gizli tanık, Harun ile Yusuf'u kavga ederken gördüğünü ifade etti. İşte detaylar...

Temmuz ayından beri kayıp olan genç aşçı Yusuf Kavuk'un kaybı Müge Anlı'da aranmaya devam ediyor.

Programın bugünkü bölümünde Derya, ağlama krizi geçirdiği gerekçesi ile yayına katılmadı. Yayına bağlanan bir izleyici ise Derya hakkında şoke edici bilgileri paylaştı. İzleyici, "Derya ve Harun'u bir eğlence mekanında el ele gördüm. Harun Bey, Derya'yı tartaklıyordu" dedi.

Harun Ateş, Yusuf'u lüks bir aracın yanına bıraktığını ifade etmişti. Yayına bağlanan başka bir izleyici ise bu ifadeleri yalanladı. İzleyici, "Kiremit rengi araç Derya'nın kız kardeşi Kübra'ya ait." dedi.

Yayına bağlanan Yusuf'un arkadaşı Serkan Bey, "Yusuf bana uzman çavuş olduğunu söylediği bir kişinin kız arkadaşını rahatsız ettiğini söyledi. Aynı kişi beni de ölümle tehdit etti. Bu konuşmaların ardından ortadan kayboldu. Yusuf'un yurt dışına gitmek gibi bir durumu yoktu" ifadelerini kullandı.

Öte yandan yayına bağlanan bir izleyicinin sözleri ise tüm şüpheleri Harun'a çevridi.

İzleyici, "Ben Harun ile Yusuf'u gördüm. Tartışıyorlardı. Yusuf, Harun'a sen nasıl benim evleneceğim kadın ile beraber olursun diyerek, Hatun'un boynuna yapıştı."dedi.

Üzerinde giydiği kıyafetlere ilişkin de bilgi veren izleyici, "Harun'un mavi pantolu ve siyah tişörtü vardı." şeklinde konuştu.

İddialar karşısında Harun, ben mavi pantolan giymem kameralara bakabilirler dedi.

Öte yandan Harun, kendisinin Derya tarafından kandırıldığını da itiraf etti.

Ailesi, Alaçatı'da aşçılık yapan Yusuf Kavuk'un Bursa'dan kaybolduğunu ifade etti. Yusuf Kavuk'un nerede olduğu sırrını korurken canlı yayında konuşulanlar da şüphe oklarının Derya ve Harun üzerinde yoğunlaşmasına sebep oldu.

Yusuf Kavuk'un kaybı üzerine stüdyoya gelen aile Yusuf Kavuk'un bir cinayete kurban gitmiş olma ihtimalinden endişe duyduklarını belirtti. Yusuf Kavuk'un Alaçatı'da aşçılık yaptığı dönemde tanıştığı Derya Altun ve kardeşleriyle kurduğu arkadaşlığın boyutu ise akıllarda soru işareti oluşturdu.

Evli olduğu öğrenilen Derya Altun'la ilişkisi olduğu öne sürülen genç aşçı Yusuf Kavuk'un nerede olduğu belirsizliğini korurken, ailesinin iddiaları hayrete düşürdü. Yusuf'un abisi "Derya evli ve boşanma aşamasında olduğunu söylemişti hepimize. Temmuz'da son davasının olduğunu ve sonra da Yusuf ile evleneceğini söylüyordu. Daha sonra biz Derya'nın yalanlarını öğrendik. Derya aslında evliymiş ve boşanmak da istemiyormuş. Ortada dava da yokmuş. Yusuf bu yalanları öğrenince ilişkiyi bitirmişti. Derya 3 yıl boyunca kandırmış. Hatta Derya sadece Yusuf ile değil başka kişilerle de konuşuyormuş." dedi.

Acılı aile, " Makedonya'ya giden Yusuf ve Derya'nın orada Harun isminde güzellik merkezleri sahibi biriyle tanışıyor. Üstelik Derya, Yusuf'u kardeşim, Harun'u da abim olarak tanıştırmış." şeklinde bir iddia ortaya attı.

İddialar karşısında programa bağlanan Derya, "Ben Makedonya'da hukuk okuyorum. Yusuf telefon almak için benim yanıma gelmişti. Amacım yalnızca ona yardım etmekti. Harun ile onu ben tanıştırdım. Daha sonra görüştüklerini bilmiyorum" dedi.

Kaybolmadan önce son olarak Harun Ateş'le görüldüğü bilinen Yusuf'un bir arkadaşına Harun'u araştırmasını istediğine dair mesajlar ortaya çıkarken, Müge Anlı'da konuşan Harun, Yusuf'la ortak olacaklarını anlattı.Yaklaşık 500 tane güzellik merkezinin sahibi olan Harun'un iddiasına göre Yusuf bir tarla satıyor ve 4 milyon TL ile güzellik merkezine ortak olmak istiyor. Harun, "Yusuf, bir arkadaşıyla görüşecekti onu bekledim. Daha sonra onu lüks bir arabanın yanına bırkatım" ifadelerini kullandı. Olay karşısında Müge Anlı, "Ne güzellik merkeziymiş ya! Her yer güzellik merkezi" dedi.

Canlı yayına bağlanan Yusuf'un arkadaşı, "Yusuf başında bir iş olduğunu ve kendisinin tehdit edildiğini söyledi. Yusuf bana bir mesaj attı. Birisinin fotoğrafını attı. Bu kişinin polis olduğunu ve kendisini tehdit ettiğini söyledi. Yusuf'un büyük paraları yoktu. Ortaklık kurması söz konusu değil" dedi.

Yusuf Kavuk'u son gören kişilerden birisi olan eski patronu Arsen Bey "Bursa'da Yusuf'un telaşlı bir hali yoktu. Kendisi bekleyen bir arkadaşından da bahsetmedi. Kendisini askeri personel olarak tanıtan bir kişinin kendisini tehdit ettiğini söyledi" sözlerini kullandı. Daha önce gelen ihbar telefonlarında da "askeri personel" ifadesinin kullanılması dikkat çekti.

HARUN VE DERYA ARASINDA İLİŞKİ VARDI

Derya, Harun ve Yusuf ile sevgili olduğunu reddederken, canlı yayına bağlanan Harun'un ofisinde çalışan bir kişi, "Harun Bey'in odası camla kaplıydı. İçerisi görülüyordu. Harun Bey'in yanında el ele oturuyorlardı.Her gün geliyordun. Giyinip süslenip sabahtan akşama kadar ofiste oturuyordun. Özle kahvaltılar, kahveler geliyordu. Arabanın rengi kiremit rengiydi. Yağmurlu bir akşamda o araçla personelleri evlerine bıraktın" dedi.

"O GÜNDEN SONRA FOBİSİ OLDU"

Tanık, ayrıca Harun'un Kurban Bayramı'nda üstü kanlı bir şekilde ofise geldiğini söyledi. Tanık, " O günden sonra Harun Bey'in ruh hali çok değişti. Kurban kestim o yüzden üstüm bu halde dedi. Daha sonra kapalı alanlara girme fobisi oldu. Eli ayağı titriyordu."şeklinde konuştu.

Harun'un daha önce yine bir çalışanın ortadan kaybolduğu iddia edilmişti. Tanık,"O kişinin isminin Muhemmet olduğunu ve Yusuf'un kaybolduğu dönemde ortadan kaybolduğunu ifade ederek, " Muhammet anketörlük yapıyordu. Kıbrıs'a birkaç ay çalışamaya gitti. Daha sonra 500 bin TL'ye güzellik merkezi satın aldı. Harun Bey, Derya benim peşimden koşuyordu diyordu. Harun Bey'in yine böyle bir sevgilisi olmuştu. Eşi bu durumu öğrenince o kişiyi dövdü" dedi.

EVRAKLARI YOK EDİN

Ayrıca, tanığın Harun'un sahibi olduğu güzellik merkezleri hakkında söylediği sözler hayrete düşürdü. Tanık, "Bir müşteri aldığı ürünleri geri iade etmek istedi. Ancak bu durum kabul edilmedi. Müşteri talebinin kabul edilmemesi üzerine maliyeye şikayette bulunmuş. Bunun üzerine maliye ofise geldi. Harun Bey, evrakları saklayın diye bir talimat verdi. Harun Bey, bize uzman çavuş olduğunu söyledi. Harun Bey, sinirli ve öfkeli bir yapıdaydı." dedi. Başka bir tanık ise, Harun'un eşi hakkında Makedonya'da hukuk fakültesi okuyor dediğini ifade etti.

Yusuf'un abisi Vedat, " Yusuf, Makedonya'dan dönünce Derya ile bu iş bitti dedi. 10 günlüğüne gittiği tatilden 2-3 gün sonra geri döndü. Döndükten belirli bir süre sonra Bursa'ya gideceğini söyledi. Benim onunla hayalini kurduğum şeyleri başka birisiyle yaşayacak." dedi.

Vedat, "Yusuf bana Derya ile bir bungolova gitmenin hayalini kurduğunu söyledi. Benimle hayalini kurduğu şeyi Harun ile yaşayacak. Onlara yüzümü göstereceğim dedi" ifadelerini kullandı.

İddialar karşısında Derya, "Yusuf benim kardeşim gibiydi. İnsanların yanında bana abla diyordu. Beni karalamayın" dedi.

Derya'nın Yusuf ile olan ilişkisini inkar etmesi üzerine Vedat, "Madem sevgili değildi bizim evimizin askılığında iç çamaşırları neden asılıydı? Neden bizim eve geliyordu" şeklinde konuştu.

Haftanın Öne Çıkanları

Müge Anlı'da Bursa'da yaşanan olay için söylenenler kan dondurdu...

2023-11-09 19:06 - Bursa

Müge Anlı'da Bursa'da yaşanan kan donduran ifadeler!

2023-11-08 20:30 - Gündem

Müge Anlı'da Bursa'da Kara Para aklama iddiası

2023-11-07 20:38 - Bursa

Bursa'da eşi ve 2 çocuğunu öldürüp, intihar etti

2023-11-04 14:16 - Bursa

TIRAŞI BIRAKALIM !

2023-11-05 17:59 - Bursa

Dilan Polat'ın kara kutusu Şule sessizliğini bozdu

2023-11-05 20:53 - Gündem

CHP'de Genel Başkanlık yarışında gerginlik

2023-11-04 18:28 - Gündem

Bursa'da deprem...

2023-11-07 23:18 - Bursa

Bursaspor: 1-3 Kırşehir FSK

2023-11-05 15:48 - Bursa

Bursa Nilüfer'de ortalık savaş alanına döndü!

2023-11-08 17:02 - Bursa

İlgili Haberler

UHAVK’tan uçuş festivali

11:19 - Bursa

Hayalet hastalık ‘lyme’a dikkat: 300 hastalığı taklit ediyor

10:47 - Bursa

Bursa'da sahte genç kız profili açarak vatandaşları dolandıran çete çökertildi

10:39 - Bursa

Bursa’da kontrolden çıkan kamyonet ağaca çarptı

09:59 - Bursa

Bursa Yıldırım'da 'Okul Sporları Şenlikleri' tamamlandı

10:08 - Bursa

Günün Manşetleri

UHAVK’tan uçuş festivali

11:19 - Bursa

Bursa'da sahte genç kız profili açarak vatandaşları dolandıran çete çökertildi

10:39 - Bursa

Cumhurbaşkanı Erdoğan: İran'ın yanındayız

10:34 - Gündem

Bursa Yıldırım'da 'Okul Sporları Şenlikleri' tamamlandı

10:08 - Bursa

Bursa 600 yıllık ‘Erguvan Bayramı'na hazır

10:02 - Bursa